40% dintre soferii Clever s-au retras din activitate

Soferii companiior de ridesharing au avut parte de noi promisiuni in cadrul intalnirii pe care au avut-o cu reprezentantii Ministerului Transporturilor.

„Am discutat despre propunerile, care pentru noi sunt critice, pentru inchiderea bussinesului. Nu mi s-a inaintat un termen de cand aceasta OUG ar intra in vigoare”, a declarat Catalin Codreanu, presedinte al Asociatiei Coalitia Economia Digitala.

„La nivelul industriei, am avut o pierdere de 40%. Asta inseamna o pierdere de 40% de soferi care lucrau pe aplicatii si au decis sa se retraga in lipsa unei reglementari”, a declarat Anca Gherle, manager Clever.

„I-am asigurat ca ordonanta va aparea in termen scurt, dar nu avea cum sa apara pana nu finalizam tocmai problemele pe care le-au adus ei la cunostiinta. S-a ajuns, sa spunem, la un consens, probabil saptamana viitoare vom pune in transparenta aceasta ordonanta. Trebuie sa fie echilibrata, sa nu mai existe suparari nici pentru taximetristi, nici pentru cei de la Uber.”, a spus Razvan Cuc, ministrul Transporturilor.

641 views

Leave a reply

Your email address will not be published.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail