Afla povesta cafelei Bazzara, brandul italian de boabe disponibil de acum si in Romania

Caffe Bazzzar SRL anunta intrarea pe piata din Romania a binecunoscutului brand italian de boabe de cafea premium Bazzara. Brandul aduce 5 specialitati, si anume: Bazzara DolceVivace ( 50% arabica, 50% robusta), Bazzara Aromamore (70% arabica), Bazzara Piacerepuro (100% arabica), Bazzara GranCappuccino si blendul espresso Bazzara DodiciGrancru, dedicat celor mai fini cunoscatori.

La momentul prezent cafeaua Bazzara Dodicigrancu este cu certitudine unul dintre cele mai reusite blenduri de espresso din lume, si a fost conceput de familia de maestri cafetieri Bazzara, din orasul italian Trieste. Oras port, invecinat cu Marea Adriatica, aproape de Venetia, Trieste detine o lunga traditie in domeniul cafelei: in secolul al- XVIII-lea era poarta de intrare in Europa a vapoarelor incarcate cu cafea de import din Orient.

In 1966 italianul Dionisio Barazza a produs un ameste unic, alcatuit din 12 boabe de cafea arabica 100%, rezultand un produs ce porduce nuante de arome florale gata sa fie topite in senzatia de lichioruru carabiene, o unica esenta de migdale, care se intrepatrunde cu parfumul romului din Jamaica si cu notele fine de tutun, carora li se alatura gustul usor picant, de savurat cu placere, amintindu-ti de aroma cojii de portocala confiata si inmuiata in ciocolata.

Partea cea mai interesanta este ca originile acestuo ameste se afla in toate partile pamantului. Nimeni nu a mai realizat pana acum un blend atat de reusit din 12 cafele recunoscute in plan international: Jamaica Blue Mountain, Santo Domingo Washed AA, Mexico Washed Altura, Guatemala Washed SHB, San Salvador Washed SHG, Honduras Washed SHG, Nicaragua Matagalpa, Costa Rica Tarrazu, Colombia Supremo, Brazil Selecto Fino, Ethiopia Washed Sidamo si India Plantation.

Modul de prajure al acestui blend este incet, pentru a conserva aroma fiecarei boabe. Selectia boavbelor, prajirea si uscarea lor ete o arta pastrata de trei generatii incoace in cadru familiei Bazzara.

Reprezentantii CaffeBzzar.ro au convingerea ca Bazzara se va impune pe piata in cel mai scurt timp, cu cerindu-i pe iubitori de cafea fina.

Cel mai scump produs din gama Bazzare se comercializeaza la pretul de 45 RON cu TVA inclus pentru 0,25 kg, respectiv 170 RON pentru 1 kg. Celelalte sortimente sunt comercializate numal la 1kg, cu preturi variind intre 120 RON si 150 RON/kg.

164 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail