Ancheta in cazul tanarului din Focsani care a decedat la 12 ore dupa ce a mancat la fast-food

Un tanar din Focsani, in varsta de 23 de ani, a decedat la 12 ore dupa ce a consumat produse alimentare de la un fast-food din oras.

Acesta s-a prezentat la spital cu simptomele unei toxi-infectii alimentare, diaree, varsaturi si dureri, iar in ciuda eforturilor medicilor de a-l pune pe picioare, acesta a decedat.

„Este un caz total special, pentru ca este un deces survenit la un om tanar, intr-o stare de sanatate buna, aparenta, care la 12 ore dupa ce a inceput sa verse si sa aiba diaree, a decedat”, a declarat Valentin Uchean, director medical al Spitalului de Urgenta Focsani.

„A fost inregistrat dosar penal cu aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, in functie de rezultatul cercetarilor urmeaza sa se stabileasca cu exactitate imprejurarile care au dus la decesul tanarului”, a precizat Catalin Murariu, purtator de cuvant IPJ Vrancea.

„Echipele noastre s-au deplasat si au inceput sa preleveze probe de sanitatie de pe spatiile de lucru, spatiile de consum, absolut de peste tot exudate faringiene la angajati”, a mentionat Catalin Graur, director DSP Focsani.

148 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail