Bogdan Licu: reluarea anchetei in Dosarul Mineriadei din iunie 1990 ar urma sa revina Sectiei speciale de investigare a magistratilor

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat miercuri, 8 mai, ca reluarea anchetei din dosarul Mineriadei din iunie 1990 ar urma sa revina Sectiei speciale de investigare a infractiunilor din Justitie, si a anuntat ca a formulat deja o constestatie impotriva deciziei de a restitui dosarul la Parchet.

„Am formulat contestatie, astazi, impotriva deciziei de restituire a cauzei la Parchet. Vom vedea mai departe ce este de facut. Nu pot admite nimic (ca dosarul nu a fost bine facut – n.r.) pentru ca nu a venit motivarea. Am luat la cunostinta doar despre minuta, despre ce a hotarat domnul judecator, vom vedea motivarea si vom hotari ce este de facut (…) Reluarea anchetei ar reveni, potrivit competentelor din acest moment, Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, pentru ca in cauza este implicat un magistrat. (…) Nu se pune problema sa fie tras cineva la raspundere. Eu sper sa nu ramana situatia asa, pentru ca, dupa cum stiti, dosarul Mineriadei, pe langa dosarul Revolutiei, reprezinta o pata neagra pentru Ministerul Public”, a precizat procurorul general interimar.

355 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail