Articol

cartuse-imprimanta

Cartuse imprimanta: pentru performanta oricarei imprimante, foloseste consumabile de calitate

Imprimantele sunt echipamente folosite la scara larga indiferent ca e vorba de mediul business sau de cel casnic. Exista foarte multe marci de imprimante pe piata de profil, iar cele mai populare modele sunt imprimantele laser si imprimantele inkjet. Primul tip functioneaza pe baza de raza laser, iar cel de-al doilea utilizeaza cerneala pentru imprimarea foilor de hartie.

Fiecare producator a creat cartuse originale pentru echipamentele construite, insa, necesitatea unui pret mai mic a condus la crearea de cartuse imprimanta compatibile si reciclate. Chiar daca cele din urma nu au randament maxim, au totusi o calitate superioara si pot fi utilizate cu succes in medii in care calitatea exceptionala a printului nu este o obligatie.

Relatia directa dintre marca de imprimanta si tipul de cartuse imprimanta se poate observa foarte usor prin comparatie intre utilizarea celor trei categorii de cartuse. Cele originale se detaseaza vizibil de celelalte doua tipuri si oricand vor fi recomandate pentru o calitate superioara a printului si cresterea duratei de viata a imprimantei.

Cum sa alegi cartusele potrivite?

Alegerea de cartuse pentru imprimanta poate parea un proces simplu, insa, pentru o decizie potrivita incearca sa urmezi pasii de mai jos. Iti vor economisi din timp cu siguranta:

  • Tipul de imprimanta: inainte de achizitia de cartuse imprimanta, identifica modelul de echipament folosit, altfel risti sa nu se potriveasca, iar printul sa fie imposibil. Odata identificata marca imprimantei, afla si modul de functionare al acesteia. Imprimantele pot fi matriceale, cu jet de cerneala, laser, cu imprimare termica sau cu matrita. tonerpro.ro iti poate oferi cartuse potrivite indiferent de tipul de imprimanta detinut.

  • Tipul de cartus: sunt patru tipuri de cartuse si acestea sunt diferentiate prin calitatea printului si pretul acestora. Cartusele originale, cele create special pentru un anume tip de imprimanta, sunt cele mai costisitoare. Apoi urmeaza cartusele compatibile, care se potrivesc aproape perfect cu o anume marca, iar pretul este mai scazut. Cartusele reciclate sunt o alegere buna deoarece sunt create din parti demontate din cartuse originle, pretul fiind accesibil, iar cartusele cu reumplere, au un pret bun, insa calitatea este scazuta.

  • Nevoile de printare: se impune o analiza a necesitatilor tale in ceea ce priveste imprimarea documentelor. Unde se foloseste imprimanta? Care este domeniul de activitate? Care este cantitatea de foi imprimata pe luna? Ce tip de documente printezi? Cat de importanta este calitatea imaginilor si a documentelor scrise? Aceste intrebari ar trebui sa determine clar calitatea de care ai nevoie si capacitatea de printare a cartuselor alese.

  • Garantie si service: daca achizitionezi cartuse originale mereu vei primi o garantie avantajoasa, insa, in cazul celor compatibile ar fi bine sa te interesezi despre acest aspect inainte de achizitie.

  • Functiile necesare: este important sa ai in vedere daca iti trebuie si scaner, copiere, fax sau doar imprimare.

Descopera ofertele avatajoase aici

TonerPro este un magazin electronic specializat pe consumabile originale si compatibile destinate imprimantelor, copiatoarelor si faxului. Indiferent de marca echipamentului, tonerpro.ro ofera solutii potrivite pentru oricare dintre acestea la un pret exceptional. Specialistii magazinului sunt oricand pregatiti pentru a oferi asistenta de calitate la cumparare, astfel ca nici un client nu va fi dezamagit de produsul ales.

Firma TonerPro isi respecta datoria fata de mediu, utilizand materiale reciclabile la producerea comsumabilelor comercializate, iar stadardele ISO sunt respectate fara compromisuri.

1479 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail