Cel mai recent film al lui Quentin Tarantino a intrat in competitia oficiala a Festivalului Cannes 2019

“Once Upon a Time in Hollywood”, cel mai nou film marca Quentin Tarantino, productie ce-i are ca protagonisti pe starurile Brad Pitt si Leonardo DiCaprio, va fi parte a competitiei oficiale a Festivalului de la Cannes in 2019, anunta joi, 02.05.19, AFP.

„Ne-am temut ca filmul, care va fi lansat in cinematografe abia la sfarsitul lunii iulie, nu va fi gata, insa Quentin Tarantino, care nu a mai iesit din cabina de montaj de patru luni, este un adevarat ‘copil al Cannes-ului’, fidel si punctual! La fel ca pentru ‘Inglorious Bastards’, el va veni la Cannes, la 25 de ani dupa trofeul Palme d’Or obtinut cu ‘Pulp Fiction’, cu un film finalizat, proiectat pe pelicula de 35 de milimetri si in prezenta colectivului sau de actori”, a afirmat Thierry Fremaux, delegat general al festivalului.

Pelicula “Once Upon a Time in Hollywood” are o durata de doua ore si 45 de minute si infatiseaza orasul Los Angeles din anul 1969 prin intermediul povestii unui star TV si a dublurii sale. Acesta este cea de-a noua productie regizata de Quentin Tarantino si va fi prezentata la Cannes dupa 25 de ani de cand lung metrajul  “Pulp Fiction” a castigat marele premiu, Palme d’Or.

461 views

Leave a reply

Your email address will not be published.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail