Cele mai bune solutii pentru protectie lemn: simplu sa le pui in practica!

Fie ca vorbim de parchet sau de scari interioare din lemn, fie ca ne referim la mobilier de gradina sau garduri, lemnul necesita protectie. Daca in cazul lemnului interior avem in grija riscurile de a se zgaria, de a se deteriora sau de a-si pierde aspectul estetic, in privinta lemnului exterior este la fel de important sa asiguram toate conditiile prin care conditiile meteo sa nu influenteze aspectul fibrei si functionalitatea suprafetelor.

Oricare ar fi motivul pentru care vrei sa gasesti cele mai bune metode pentru protectie lemn, cea mai simpla solutie e la indemana ta: un lac profesional pe baza de apa. Lacurile ZOBEL, cea mai apreciata gama de produse, sunt la mare cautare pentru ca aduc avantaje semnificative. Afla mai multe!

De ce e lacul pe baza de apa cea mai buna solutie de protectie

Spre deosebire de lacurile pentru lemn pe baza de ulei sau de alte variante care au aparut de-a lungul timpului, s-a dovedit ca lacurile pe baza de apa castiga la capitolul rezistenta. Actioneaza in profunzime, atunci cand sunt aplicate corect, si protejeaza in mod eficient suprafetele lemnoase. Atunci cand se afla in contact, atat cu razele UV puternice si cu apa, cat si cu agentii chimici sau cu eventuale actiuni mecanice (zgarieturi, de exemplu), lemnul poate suferi deteriorari semnificative. Un lac pe baza de apa, dintr-o gama profesionala, se va asigura ca nu exista daune produse asupra suprafetelor, conferindu-le acestora rezistenta si stabilitate. Mai mult, durata timpului de uscare este de 3 – 4 ore, iar acest produs este eco.

Lacul care devine un scut de protectie impotriva intemperiilor

Atunci cand cauti un lac pentru lemn exterior, trebuie sa te asiguri ca produsul achizitionat va deveni un scut de protectie al lemnului impotriva intemperiilor. Pentru banci din lemn, ramele ferestrelor, garaje, mobilier de gradina, garduri si asa mai departe, aplicarea unui lac extrem de eficient este obligatorie. Este recomandat sa dispui toate masurile necesare prin care sa previi aparitia si dezvoltarea ciupercii albastre sau a mucegaiului, ceea ce poate deveni foarte simplu prin selectia corecta a unui lac de protectie pentru lemn. Lacul pe baza de apa izoleaza si previne dezvoltarea microorganismelor si chiar actiunea insectelor.

Care este lacul pe baza de apa recomandat pentru protectie lemn si de unde il cumperi

Oricat de multe cuvinte de lauda s-ar putea folosi pentru lacurile pe baza de apa, nu este o regula ca fiecare produs sa ofere toate avantajele evidentiate. Rezultatele sunt influentate si de marca si de tipul produsului. Daca vrei sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere, atunci opteaza pentru lacurile pe baza de apa pentru protectie lemn de la Klebrom.ro. Acest magazin vinde in mod exclusiv produse ale brandului ZOBEL, cea mai renumita marca in materie de lacuri, cu recenzii extrem de pozitive despre rezultate.

Mai mult, cei de la Klebrom.ro iti ofera consilierea de care ai nevoie pentru identificarea solutiei potrivite pentru proiectul tau, oferindu-ti recomandari si sfaturi avizate inclusiv in ceea ce priveste aplicarea si utilizarea produselor. Au si oferte bune de pret, iar calitatea este fara compromis.

Alege cu incredere acest magazin cel mai recomandat de clienti si vei investi in mod eficient, punand in valoare frumusetea fibrelor lemnoase, fie pentru suprafetele din interiorul casei, fie pentru suprafetele amplasate in exterior. Succes!

Date de contact

Tel: 0268/ 411 367

Mobil: 0726/ 159 136

E-mail: office@klebrom.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail