Articol

Cele mai impresionante pardoseli decorative: secretul amenajarilor reusite ale spatiilor de relaxare

In configuratia unui spatiu, pardoselile joaca un rol esential. Specialistii in design interior acorda o maxima importanta suprafetelor de acest tip, in aceeasi masura in care sunt preocupati de ferestre sau de peretii unei incaperi. Pardoseala in sine, avertizeaza ei, poate aduce plus valoare unui spatiu, si o contributie puternica la tipul de atmosfera pe care il poate genera acesta.

Un plus pe zona stilistica, nu doar din punct de vedere functional, aduc asa-numitele pardoseli decorative. Cele mai impresionante dintre ele sunt chiar cheia unor amenajari reusite. Cum poti avea astfel de pardoseli inspirate din reviste, afli chiar acum.

De ce e important cum arata pardoselile?

In mod absolut evident, pardoseala face parte din structura unitara a unei incaperi. Nu este suficient sa isi indeplineasca atributiile de tip functional, ci e important ca ea sa se integreze in ansamblul decorului. Mai mult decat atat, poti folosi pardoselile ca elemente cheie din decor, atribuindu-le functii stilistice.

Toate tipurile de pardoseli au un aspect placut, pentru a putea fi integrate in constructii, insa cele de tip decorativ pot – pur si simplu – chiar sa impresioneze. De regula, cei care investesc in astfel de elemente sunt cei care detin spatii de relaxare sau de joaca, care urmaresc in mod special scopul lor decorativ.

Alte avantaje oferite de acest tip de pardoseli

Desigur, functia principala pe care o au pardoselile decorative (asa cum le spune si numele) este aceea de a atribui spatiului o valenta stilistica aparte. Dar dincolo de aspectul deosebit pe care il au, de plusul pe zona de design, acest tip de pardoseli iti aduce si o serie de beneficii de ordin functional considerabile. Iata cele mai importante avantaje:

  • au o durata de viata foarte extinsa: pana la 50 de ani de utilizare;

  • se preteaza si pentru sistemele de incalzire prin pardoseala;

  • au proprietati antiderapante, motiv pentru care sunt intalnite si in cabinele de dus, de ex.;

  • impermeabilitatea este un alt avantaj considerabil;

  • au proprietati fonoizolante, ceea ce le recomanda pentru spatii de joaca;

  • sunt placute la atingere, suprafete moi si confortabile, un alt plus pentru spatii de recreere;

  • sunt usor de intretinut.

Pardoseli decorative pentru spatii neconventionale

Daca vrei sa creezi o amenajare iesita din tipare, atunci pardoselile decorative sunt un bun punct de pornire. Efectul pe care pot sa il creeze aceste suprafete iti va usura eforturile. Poti miza pe rolul estetic al acestora pentru a substitui alte artificii stilistice, mult mai consumatoare de resurse (timp, efort, bani). Astfel de pardoseli sunt intalnite in spatii neconventionale de lectura, de exemplu, si contribuie in mod activ la instalarea unei atmosfere de relaxare si deconectare. Motivele decorative si culorile vii? Perfecte!

Cele mai frumoase pardoseli decorative le obtii cu ajutorul celor de la Pardoseliindustriale.ro

O idee buna trebuie si pusa in practica. Asadar, venim in intampinarea ta cu recomandarea unei echipe de exceptie, cei mai apreciati profesionisti in domeniu: Pardoseliindustriale.ro. Au o experienta de peste 10 ani in implementarea pardoselilor si este de remarcat faptul ca tin pasul cu tendintele si metodele moderne pentru executia lucrarilor.

Pardoselile – nu doar ca vor arata excelent – dar vor avea si toate functionalitatile pentru a te putea bucura de ele un timp cat mai indelungat. Sunt recunoscuti ca fiind un reper atunci cand vine vorba de cele mai inalte standarde de pe piata din Romania, asadar ii vei avea ca aliati pe cei mai buni.

Date de contact

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

184 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail