Articol

Credit extern fara TVA: ce este si cum il poti accesa pentru a cumpara o masina second hand?

Nu putem vorbi despre solutii de finantare, fara a trece in revista creditul extern, o metoda de imprumut extrem de practicat pentru achizitia de autoturisme, autobuze, autocare, remorci, semiremorci, camioane sau alte bunuri din aceasta categorie.

Dupa cum ii spune si numele, credit extern fara TVA, lipsa taxei de valoare adaugata este principalul avantaj de care se bucura platitorii. Este o practica de care se folosesc companiile de transporturi, cel mai adesea, care isi castiga veniturile in moneda Euro. Afla mai multe!

 

Ce alte avantaje mai poti obtine prin aceasta forma de creditare?

Pe langa lipsa necesitatii de a plati TVA, dupa contractare vei avea acces imediat la utilizarea bunului, fara alte garantii suplimentare. Valoarea avansului poate fi aleasa de tine, ca persoana juridica si trebuie sa atinga un prag minim de 10% din cuantumul costului de achizitie al bunului achizitionat.

De asemenea, si periodicitatea ratelor pentru care optezi, in functie de posibilitatile companiei tale si specificul activitatii sale. Un avantaj suplimentar este ca – de regula – poti sa beneficiezi de asigurare pe toata perioada contractului, in conditii foarte avantajoase. Mai mult decat atat, rambursarea anticipata se poate face in orice moment pe perioada contractuala, in functie de perspectivele tale si ale companiei pe care o detii.

 

De ce majoritatea achizitiilor auto second hand se fac din Germania?

Germania, tara celor mai mari producatori de autoturisme din lume, se bucura de un nivel de educatie crescut al tuturor segmentelor de populatie, in ceea ce priveste comportamentul de mentenanta al unei masini. In acord cu normele stabilite prin lege, dar si datorita starii economice prospere, proprietarii de autovehicule respecta o conduita adecvata in utilizarea acestor bunuri.

Un alt element absolut esential este si infrastructura rutiera performanta, care impacteaza cresterea duratei de viata a autovehiculelor. Fie ca vorbim de remorci, semiremorci, autobuze sau camioane, fie ca ne referim la autoturisme ale tuturor brandurilor, Germania este o sursa de import auto esentiala in dinamica auto din tara noastra.

 

Recomandare: de unde poti achizitiona masini second hand nemtesti, aduse in Romania

Auto-leasing.ro este una dintre cele mai recomandate echipe care activeaza in industria auto second hand. Specialistii au o atitudine proactiva, orientata catre nevoile clientilor si mereu in cautare de solutii. Cu o gama extinsa de autoturisme in portofoliul lor online, cei de la Auto-leasing.ro comercializeaza cele mai fiabile, mai versatile si mai cautate marci si modele de masini. Oferta lor cuprinde autovehicule cu un un numar scazut de kilometri si cu istoric service. Tot ei se ocupa de revizia completa a masinilor, care ajung la viitorii posesori in cea mai buna stare tehnica posibila si cu toate informatiile la pachet, in mod transparent. Asadar, daca vrei sa faci o achizitie sigura si durabila din Romania, Auto-leasing.ro e solutia!

Expertii te pot ajuta cu mai multe informatii despre ce implica un credit extern fara TVA, metode de finantare pentru achizitia de masini din oferta lor sau orice alte date tehnice despre fiecare tip de masina. Daca nu stii ce model de autoturism ti s-ar potrivi, poti beneficia de consultanta si indrumare din partea lor, atat telefonic, cat si pe Internet. Profesionistii din aceasta echipa au experienta, atat in zona de credit extern fara TVA, cat si in cumpararea si revanzarea celor mai performante modele de masini.

 

Date de contact:

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

 

 

 

 

1732 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail