Articol

Cum te ajuta stabilizatoarele de rosturi sa repari podeaua din beton?

Stabilizatoarele de rosturi reprezinta o solutie inovatoare, pe care o poti utiliza cu incredere in centrele si parcurile logistice in momentul in care observi decalaje la nivelul rosturilor podelei din beton. Create special pentru a stabiliza rosturile, acestea ajuta la eficientizarea traficului in zonele des folosite si ajuta la prevenirea accidentelor de munca. Compania Larex Global Floor iti vine in ajutor pentru rosturile instabile, intervenind rapid si eficient!

Care sunt problemele ce pot aparea la nivelul pardoselii?

Rosturile instabile sunt extrem de periculoase, mai ales in spatiile industriale, acolo unde se lucreaza in permanenta si unde angajatii lucreaza cu utilaje de mici dimensiuni, asa cum sunt transpaletii, motostivuitoarele sau electrostivuitoarele. Mai exact, rosturile instabile conduc la deplasarea placilor de beton pe verticala una fata de cealalta, iar aceasta deplasare poate conduce la accidente sau defectiuni la utilaje. In acelasi timp, marfa gestionata cu ajutorul utilajelor se poate deteriora.

De ce se deterioreaza rosturile si de ce devin instabile?

In ceea ce priveste motivele pentru care rosturile se destabilizeaza, trebuie sa iei in considerare faptul ca primul strat suport al pardoselii cedeaza daca pardoseala nu a fot montata corespunzator, iar placile de beton se deplaseaza pe plan vertical una fata de cealalta. Muchiile de beton ajung sa fie una mai sus fata de cealalta si se formeaza decalajul la nivelul rosturilor.

Cum trebuie montate corect stabilizatoarele de rosturi?

Pentru a-ti oferi rezultatele dorite, stabilizatoarele de rosturi trebuie sa fie montate de catre o echipa dedicata. Primul pas pe care specialistii Larex Global Floor il realizeaza este acela de a forma o gaura in pardoseala prin carotare, in care ulterior insereaza stabilizatoarele. Mai apoi, se ocupa de insurubarea stabilizatoarelor in podea cu ajutorul unei chei dinamometrice. La final, zona in care s-a lucrat este curatata foarte bine, iar podeaua este gata pentru a fi folosita.

Ce beneficii iti ofera stabilizatoarele de rosturi pe termen lung?

Pe termen lung, stabilizatoarele de rosturi iti ofera o gama larga de beneficii. Printre cele mai importante se numara:

  • restaurarea facila a rosturilor;
  • instalare rapida, fara perturbarea activitatilor zilnice;
  • rezultate masurabile excelente;
  • eficientizarea traficului;
  • cresterea productivitatii din cadrul centrului sau a parcului logistic pe care il administrezi;
  • utilizarea facila a utilajelor;
  • reducerea riscului de producere a accidentelor de la locul de munca;
  • reducerea costurilor necesare pentru reparatii la nivelul pardoselii;
  • reducerea costurilor defecțiunilor utilajelor;
  • cresterea profitabilitatii datorita eficientizarii operatiunilor.

Contacteaza echipa pentru montare rapida la costuri reduse

Compania Larex Global Floor – LGF iti pune la dispozitie servicii de montaj de calitate si rapide a stabilizatoarelor de rosturi, iar astfel podeaua din beton isi recapa integritatea. Personalul de care esti responsabil va putea lucra eficient, fara teama ca ar putea fi supus accidentelor la locul de munca. Mai mult, utilajele sunt simplu de folosit in momentul in care podeaua este neteda.

Accesand link-ul urmator iti poti crea o parere despre modul in care sunt montate stabilizatoarele de rosturi, iar astfel poti lua foarte usor o decizie in aceasta privinta: https://www.youtube.com/watch?v=9F1zg1Ar1xg.

Date de contact

E-mail: ofertare@lgf-floor.ro

Telefon: +4 0729-000 444

611 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail