Articol

De la cofraje la popi metalici – cum sa sustii constructii de calitate inca din primele etape de lucru

Pentru a atinge succesul in domeniul constructiilor vom tine cont de multe lucruri, incepand cu gradul de experienta al constructorilor si ajungand pana la cele mai mici accesorii si materiale utilizate. Folosirea de cofraje, schele si popi metalici de calitate inalta poate avea un impact major in rapiditatea si eficienta muncii de pe santier.

In aproape orice constructii, acesti popi metalici sunt folositi pentru a sustinere diverse materiale sau piese de turnare. Rezistenta lor este o caracteristica foarte importanta, indiferent de tipurile de popi metalici folositi. In functie de caracteristicile lucrarii, putem alege intre mai multe forme si modele de popi metalici si cofraje, insa este necesar ca absolut in toata cazurile sa asiguram o montare corecta a acestora.

 

De ce folosim popi metalici?

Dezvoltarea continua si rapida a domeniului constructiilor a adus cu ea si noi pretentii ce tin de nivelul de calitate si siguranta. Elementele de logistica a santierului obtin astfel o importanta deosebita, acestea fiind printre primele echipamente folosite care au un cuvant de spus in calitatea cladirii si eficienta procesului de constructie.

Popii metalici au rolul de a oferi siguranta in procese de constructie si de a eficientiza munca. Toate eforturile fizice, mecanice si ce tin de materiale sunt drastic reduse atunci cand folosim popi metalici.

In general, montarea si ulterior demontarea popilor metalici nu se face foarte greu, insa daca nu am mai avut de a face cu acest lucru este cel mai bine sa lasam asta pe seama profesionistilor. Daca inchiriem popi metalici (practica foarte intalnita si recomandata in ziua de azi) cel mai probabil ii vom lasa pe cei de la care ii inchiriem sa se ocupe de montaj si demontaj.

Astfel ne asiguram folosirea in conditii perfecte a popilor metalici atunci cand nu suntem siguri cum putem face noi insine asta sau cand vrem ca echipa de constructori sa se concetreze strict pe activitatea lor, adica pe ceea ce fac ei cel mai bine.

 

Inchiriaza popi metalici de la furnizori de incredere

Desi putem cumpara proprii popi metalici pe care ii folosim in mai multe constructii, de multe ori este mai avantajos sa ii inchiriem. Astfel, putem inchiria popi diferiti in functie de fiecare proiect in parte si particularitatile sale, iar compania de la care inchiriem se va ocupa de montarea si demontarea in cele mai bune conditii ale acestora. Alegerea tine pana la urma de preferintele si necesitatile fiecarui constructor sau antreprenor in parte.

Pe langa eficientizarea procesului de constructie, inchirierea de popi metalici se dovedeste a fi o practica prin care eliminam toate riscurile de siguranta ale constructorilor. Montarea unor popi rezistenti de la companii specializate va elimina total riscurile de accidentare.

Atat siguranta, cat si eficienta sunt standarde la care trebuie sa ne ridicam obligatoriu pentru a putea atinge succesul si performanta in constructii. Acest lucru il asiguram printr-o echipa de oameni specializati, dar si prin materiale si echipamente de cea mai inalta calitate. Utilizarea de popi metalici corespunzatori pentru sustinerea cofrajelor sau a diferitor pereti nu face exceptie!

 

Servicii de calitate si incredere

Compania LucInvest este mereu la curent cu ce se intampla pe piata nationala si internationala a constructiilor. Cu o experienta ce trece de 10 ani, LucInvest inchiriaza echipamente si utilaje de cea mai inalta calitate, utilizate in constructii pentru a sustine o munca sigura si de calitate.

Indiferent de anvergura lucrarilor realizate sau de marimea constructiilor, LucInvest are exact echipamentele de care aveti nevoie, fie ca vorbim de scheme, popi matalici, cofraje lemn sau metalice etc, Pentru mai multe detalii, consultantii firmei va stau la dispozitie pe lucinvest.ro

 

1053 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail