Articol

Gariela Firea anunta reducerea numarului autobuzelor, troleibuzelor si tramvaielor din Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca de acum vor circula cu 25% mai putine tramvaie, autobuze si troleibuze in Bucuresti.

„Am luat și noi un set de măsuri care derivă, unele dintre ele, din textul decretului pentru situații de urgență și altele în urma decizilor luate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Trebuie să redimensionăm parcul auto. Astăzi, în jurul prânzului, anunțăm dispoziția și oficial. Trebuie să îi protejăm în primul rând pe călători, dar sunt din ce în ce mai puțini în aceste zile, pentru că au înțeles mesajul autorităților de a nu face acele drumuri care nu sunt obligatorii, și trebuie să îi protejăm și pe conducătorii auto, pentru a nu intra la un moment dat în siuația în care să nu aibă cine să mai conducă autobuzele, tramvaiele sau troleibuzele.

Începând de mâine dimineață se va reduce parcul auto al STB, dar nu este un motiv de îngrijorare, pentru că în ultimele zile s-a redus simțitor numărul călătorilor. Realizăm dezinfecții în fiecare zi, chiar de câteva ori pe zi, protejăm călătorii și conducătorii auto”, a declarat Gabriela Firea.

221 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail