Mihai Tudose, atac dur la adresa lui Daniel Zamfir

Mihai Tudose a scris un mesaj pe pagina personala de Facebook, prin intermediul caruia l-a criticat dur pe Daniel Zamfir, senatorul ALDE.

„Aud ca un senator ALDE se tot vaita si lamenteaza prin studiouri si pe unde mai apuca, ca vai ce rau e ca Tariceanu nu stiu ce a facut cu partidul lui si ca el , senatorul, este disperat ca tre’ sa faca ceva cu Ponta, cu Tudose, cu Constantin.

Eu zic sa stea linistit in privinta a ce va face el, fiindca nu vrea nimeni sa faca ceva cu el! Sau, cel putin eu, nu ma voi afla in situatia sa ,,fuzionez” cu vocalu’ senator ALDE. Sau cu partidul pe care-l reprezinta. Asa ca sa nu se mai alinte ca nu vrea la film fiindca nu-l invita nimeni”, a scris Mihai Tudose.

„ALDE la rascruce. Am profitat de absenta mea din aceste zile pentru a incerca sa diger trecerea brusca pe care ALDE a savasit-o in doar o saptamana de la a incerca sa dea un suflu nou guvernarii (lucru perfect intemeiat in care cred si eu) la iesirea de la guvernare si indreptarea catre o socanta fuziune cu Ponta-Tudose-si-un-limbric. Nu, evident ca nu am reusit si nu reusesc sa inteleg resorturile acestei decizii la care nu am fost parte. Aflu in fiecare zi insa ca nu sunt singurul evitat in luarea acestei decizii atat de importante, colegi cu greutate in partid impartasind aceleasi temeri”, mentiona Daniel Zamfir.

 

11 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail