Ministrul muncii, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Presedintele Iohannis este o reclama la un film de groaza”

Marius Budai, ministrul Muncii, l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, prin intermediul unei postari pe Facebook.

„Presedintele Iohannis este o reclama la un film de groaza, care va rula in toata Romania daca domnia sa castiga alegerile si isi pune „guvernul meu.”

Se fac in curand doi ani de cand presedintele tot ameninta ca nu vor fi platite salariile si pensiile.

Ar fi doua explicatii pentru aceste iesiri cu recidiva: ori domnia sa sufera de sindromul drobului de sare, caz in care se recomanda ceai de tei impreuna cu un concediu de odihna prelungit; ori zgandare fundul unui ceaun uscat in speranta ca va mai aduna niste firimituri electorale.

In primul caz, nu este apt sa conduca nici macar o scara de bloc, in al doilea, da dovada de nepasare fata de romani si de consecintele pe care astfel de declaratii iresponsabile le au asupra oamenilor si a mersului economiei.

Insa, va spun sincer, eu nu cred ca cele doua variante de mai sus sunt adevarate! Cred ca adevarul este mult mai grav.

Cred ca, prin aceste declaratii, domnul Iohannis vrea sa pregateasca opinia publica pentru un val de amputari ale veniturilor populatiei, pe care opozitia le va face daca pun mana pe putere.

Si va spun si de ce vor comite aceste amputari ale salariilor si pensiilor: pentru ca vor putea astfel sa-si justifice, in mod cinic, eternul discurs cu „greaua mostenire”; pentru ca in afara de taieri nu stiu sa faca nimic altceva, nu au un plan, o strategie, un program de guvernare; si pentru ca ei nu cred ca romanii merita salarii decente si ca pensionarii trebuie sa aiba bani de alimente si de ingrijiri medicale.

Domnule Presedinte Iohannis, in timp ce dumneavoastra ne numarati ministrii, noi suntem mai modesti si numaram cresterile de pensii, de salarii, zecile de mii de km asfaltați, miile de localitati care au primit apa si canal. Fiecare numara ce poate.

Pacat, insa, domnule Iohannis, ca dupa cinci ani in cea mai inalta functie in stat tot nu cunoasteti legile tarii. De exemplu, aceea ca un ministru demisionar nu-si poate delega atributiile si ca el trebuie inlocuit de indata cu un interimar. De indata, domnule Presedinte, inseamna de indata. Nu intr-o saptamana.

Multa lume ma intreaba: avem motive sa ne temem? Sunt in siguranta pensiile si salariile?

Va spun, da! Aveti motive sa va temeti, pentru ca daca domnul Presedinte va primi ce isi doreste — un nou mandat si „guvernul meu” — prima grija va fi sa puna in practica o masacrare a veniturilor populatiei. Nu pentru ca nu sunt bani, ci pentru ca asa cred ei ca e bine, ca romanii sa aiba venituri mai mici.

Dar, atata timp cat PSD va guverna aceasta tara, si atata timp cat veti da votul corect, va garantez ca salariile si pensiile vor fi platite mereu la timp, pana la ultimul leu. Si asa, domnul Presedinte Iohannis va ramane doar o reclama repetitiva la un film pe care nu va veni nimeni sa-l vada.”, a scris Marius Budai pe Facebook.

 

 

10 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail