Ministrul Sanatatii a vorbit despre numirea lui Razvan Vulcanescu la CNAS

Minstrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre numirea lui Razvan Vulcanescu la CNAS, afirmand ca aceasta este cea mai buna alegere.

„Colaborarea intre MS si CNAS este foarte importanta, astfel incat politicile de sanatate sa fie aplicate corect, in interesul pacientilor. Am organizat aceasta conferinta de presa pentru a anunta preluarea temporara a atributiilor de presedinte al CNAS de catre domnul Razvan Vulcanescu, care pana astazi a ocupat functia de vicepresedinte al institutiei. Am inaintat aceasta propunere primului ministru si astazi a fost aprobata, dupa ce a fost revocata din functie doamna Adriana Cotel. Mizez foarte mult pe buna colaborare institutionala. Am considerat ca este cea mai buna alegere, dat fiind ca domnul Vulcanescu are experienta si a fost alaturi de aceasta institutie atat in pozitia de vicepresedinte, cat si de presedinte interimar. Avem nevoie de profesionalism in aplicarea politicilor de sanatate. La 1 septembrie 2019 actualele contracte se vor incheia si trebuie sa ne asiguram ca noi contracte vor fi incheiate in timp util pentru a asigura continuitatea accesului pacientilor la aceste tratamente”, a declarat Sorina Pintea.

„Este foarte important pentru noi sa putem sa incheiem contractele cu toti furnizorii de servicii medicale in acest an, este foarte important sa parcurgem impreuna acei pasi pe care ni i-am dorit de a restructura programele de sanatate”, a mentionat Razvan Vulcanescu.

 

186 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail