Articol

Primar PSD: romanii spun ca PSD trebuie sa fie in opozitie

Cosmin Necula, primarul PSD al Bacaului, cere premieriului si celorlalti ministri sa isi transmita demisia, pentru ca „este momentul sa intelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii”.

Cred ca poporul a spus Partidului Social Democrat suficient. Este momentul sa intelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii. Clar si transparent cetatenii spun ca noi trebuie sa plecam de la guvernare. Cred ca este momentul sa recunoastem ca acesta nu a fost un simplu vot, iar europarlamentarele din 2019 au echivalenta unor alegeri parlamentare, a scris pe Facebook Cosmin Necula.

Acesta a precizat ca votul de duminica a delegitimat partidul aflat acum la guvenare:

„Consider ca in actualul context european si national cei care au castigat aceste alegeri trebuie sa isi asume guvernarea. Romanii asteapta ca un nou guvern sa rezolve problemele acestei tari. Totodata, am convingerea ca Romania trebuie sa aiba o opozitie de stanga puternica. Insa intr-o opozitie de stanga veritabila nu isi mai pot gasi locul Oprisani, Stefanesti si Badalai! Rezumand, doamna Dancila, va rog sa va dati demisia! Doamnelor si domnilor ministri, va rog sa va dati demisiile! Astazi, romanii spun ca PSD trebuie sa fie in opozitie!”

Biroul Permanent National al PSD se reuneste mari, la ora 11, la Parlament, urmand ca de la ora 18:00 sa aiba loc intalnirea CEx.

238 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail