Romania isi anunta candidatura pentru organizarea Campionatului Mondial de hochei din 2020

Romania si-a depus candidatura la Federatia Internationala de Hochei, in vederea organizarii in 2020 a Campionatului Mondial, al doilea esalon, unde echipa nationala a reusit sa promoveze in acest weekend, a anuntat luni pentru AgerPrss Alexandru Halauca, presedinte al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata.

Oficialul si-a exprimat optimismul si increderea cu privere la acest demers, precizand ca un rol important il va juca si construirea noului patinuar din cadrul complexului sportiv “Lia Manoliu”. “Eu am depus candidatura pentru organizarea Campionatului Mondial la această divizie în care am intrat acum, pentru organizarea în Bucureşti. Va fi în sezonul viitor, în aprilie 2020. Datele exacte vor fi stabilite la congresul din 22-27 mai, de la Bratislava. Acum se va vota în cadrul congresului din mai şi am speranţa că vom obţine ori această organizare, dar depinde foarte mult de construcţia patinoarului. Dosarul este depus oficial la federaţia internaţională pentru a lua în organizare Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa A”, a anuntat Halauca.

Echipa nationala de hochei a promovat in esalonul doi sambata, in urma victoriei pe care a obtinut-o impotriva Olandei, cu scorul de 3-1 ( 1-0, 1-1, 1-0).

148 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail