Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu: „Cand am sosit acolo, familia lui Dinca a facut un scandal imens, ce cauta un avocat”

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, dupa ce a iesit de la sediul DIICOT, faptul ca atat Elena Dinca, sotia suspectului, cat si copiii acestora si-au schimbat complet declaratiile.

„Au fost audiate mai multe persoane inaintea familiei inculpatului Dinca, despre care nu m-a anuntat nimeni. Dupa care a inceput audierea familiei Dinca. Sunt trei baieti si o fata si mama lor. A trebuit sa pendulez intre mai multe audieri facute simultan. La unii am prins declaratia mai spre final, am incercat sa mai pun niste intrebari, la altii am avut de la cap la coada, cum a fost la sotia lui Dinca. Cand am sosit acolo, familia lui Dinca a facut un scandal imens, ce cauta un avocat. Au facut o revolta acolo, la procuror si politist. Cand a inceput ancheta cu mama lor, respectiv sotia lui Dinca, au inceput sa ne certe. Dansii au venit sa-si refuleze problemele, ca se cred victime. Au inceput sa conduca ancheta, exact cum face si Dinca.

In momentul in care am inceput sa pun intrebari, s-a stricat treaba, a inceput sa tremure, sa se inroseasca, a inceput sa raspunda in aceeasi fraza cu trei contradictii, a inceput sa nege, sa revina si ceea ce pot sa va spun, ca sa nu intru in amanunte care tin de un anumit secret, vreau sa va spun ca, din punctul meu de vedere, aceasta doamna minte intr-un hal fara de hal, sunt contraziceri extraordinare intre declaratiile lor. In momentul in care am inceput sa pun eu intrebarile, declaratia a fost intoarsa, nu a avut nimic de-a face, deci s-a schimbat totalmente fat de ceea ce a declarat prima data.

In prima faza, au incercat aceasta teorie: Dinca sot bun, care aduce flori sotiei, care nu atinge decat cu o floare, dupa care, in momentul in care am inceput sa pun intrebari, anchetatorii nu au fost deloc incantati, s-a intors tot ceea ce insemnau declaratiile initiale, au inceput sa deconspire anumite lucruri, unele grave, dupa care au incercat sa revina si numai prin intrebari succesive isi mai recunosteau niste lucruri. Declaratiile initiale sunt total schimbate”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

976 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail