Articol

TOP 5 lucruri pe care e bine să le știi dacă vrei să îți pui un piercing în nas

Dacă te-ai hotărât, în sfârșit, să îți pui piercing in nas, asigură-te că te informezi complet pentru a evita orice fel de situație neplăcută. Cu cât citești mai mult despre această procedură, cu atât mai mari sunt șansele să te bucuri de o perioadă rapidă de vindecare și de rezultatul mult dorit.

Chiar dacă fiecare experiență este diferită și ține de corpul fiecărei persoane, de salonul ales și de rezultatul dorit, există câteva lucruri pe care este bine să le știi încă dinainte de a face această procedură. Iată cele mai importante 5, pe care alți posesori de piercing și-ar fi dorit să le cunoască înainte de a păși în saloane!

 

  1. Dacă suferi de alergii, specifică acest lucru

Orice risc ridicat de îmbolnăvire trebuie comunicat atunci când decizi să îți faci un piercing: fie că este vorba de alergii sau de alte motive, nu le ține doar pentru tine. Există cazuri foarte frecvente de alergie la nichel, de exemplu, care pot cauza probleme de sănătate, dacă persoana nu comunică din timp acest lucru. Între tine și cel care îți realizează piercingul, trebuie să existe transparență totală și comunicare.

 

  1. Dacă îți faci piercing iarna, evită accesoriile ca fularul

Iarna este cea mai bună perioadă pentru piercing, pentru că nu te vei confrunta cu transpirația excesivă, iar riscul de complicații este minim. Totuși, trebuie să ții cont de câteva reguli simple, generale, cum ar fi să eviți atingerea nasului de fular sau alte accesorii de acest tip. Nu ignora nicio recomandare pe care o primești, dacă vrei să eviți riscul de infecții. Cazurile grave de infectare nu sunt deloc de neglijat, nu uita.

 

  1. Dacă ți s-a recomandat o rutină specială de îngrijire, respect-o

Chiar dacă ți se pare că rana s-a vindecat complet, nu ai voie să întrerupi rutina de îngrijire care ți-a fost recomandată de specialist. De regulă, se recomandă folosirea de apă oxigenată și a unui unguent special. De asemenea, este indicată curățarea bijuteriei pe ambele părți, precum și a zonei dimprejurul ei, pentru a se asigura igiena locală optimă. Perioada de vindecare este variabilă, în funcție de organismul fiecăruia.

 

  1. Dacă nu știi ce zonă a nasului să alegi, consultă-te cu expertul

Atunci când vorbim despre piercing la nivelul nasului, opțiunile sunt multiple. Ai mai multe zone ale nasului din care poți să alegi – dar, atenție – perioada de vindecare va fi influențată de amplasarea pierce-ului. Consultă-te cu expertul, adresează toate temerile și întrebările pe care le ai și vei putea lua decizia mult mai ușor. Evită să întrebi alte persoane: fiecare are propriul organism și recomandarea lor este subiectivă.

 

  1. Dacă te-ai gândit să îți faci piercing acasă, renunță la idee

Chiar dacă procesul în sine nu pare și nici nu este atât de complicat, nu este recomandat – în niciun caz – să îți faci singur piercing. Nu uita: piercing-ul la nivelul sprâncenei sau al nasului poate atinge nervul trigemen, ceea ce este extrem de grav – rezultatul fiind paraliza zonelor respective. Piercingul nu este o joacă: alege un salon care îți inspiră încredere, unde poți beneficia de profesionalism și siguranță sporită.

 

Alege Inkstar.ro pentru un piercing în limbă, în nas sau în orice altă zonă a corpului  

Dacă vrei să îți faci piercing în limbă, în nas sau – pur și simplu – în altă zonă a corpului, mergi la experții de la Inkstar. Este un salon cu experiență, unde vei întâlni profesioniști experimentați, care știu ce fac și îți asigură cele mai bune rezultate.

 

284 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail