Tudorel Butoi a vorbit despre cazul din Caracal

Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit despre cazul din Caracal, mentionand ca unele aspecte il fac sa creada ca suspectul nu si-a ars victimele.

„Printre oase, am numarat eu 42 de nasturi de blugi. Nasturele de blug are specificitatea lui. Numarati de mine, dupa fotografii. 42 de nasturi scosi din cenusa. Si cum vedem ca are modul de operare de a introduce victima imbracata cu totul, nasturii au calitatea de a nu se topi. Analiza comportamentala in curs de desfasurare va aduce lamuriri vizavi de cum s-a nascut, cum s-a creat, ce antecedente sunt. Dar din punctul meu de vedere, are o bizarerie acest Dinca. Dinca este un criminal, violator in serie – si pe fondul acesta a avut cele doua accidente – Luiza si Alexandra. Dar este un pradator de tip animalic, care-si aduce victimele la vizuina, sa le aiba sub control, cum fac vulpea, ursul, cainele, si-si ingroapa hrana in apropiere. Este singurul caz in care gasim criminalitate in serie cu victime in acelasi habitat cu faptuitorul.

Dinca le aduce in zona lui, sa aiba control pe ele. Dincolo de semnatura fetis pe care o intalnim in analiza comportamentala, cand el opreste un ruj, un papuc, un lantisor ca sa satisfaca dominatia. Aici le aduce cu totul. Are foarte mare grija sa stearga urmele. Le incinereaza si cu mare grija tencuieste peretii unde au fost stropii de sange din loviturile pe care le-au primit bietele victime. Munceste foarte mult.

Sunt 4 – 5 fetite sub 15 ani. E alta speța. O familie dintre ei, de pe acolo, vine si ii spune lui Dinca: Vezi ca noi avem treaba la camp, ti-o las si eu pe asta mica pe-aci printre fiare, pe unde repari tu. Nu au apucat aia sa ajunga in camp si a violat fata. Informatia, clara. Dintr-o familie de romi (e fata – n.r.). Vom vedea ce s-a intamplat. Ele au marturisit aceste fapte la parchet si vom vedea care e soarta lor acum. Nu spun ca nu le-a adus ca sa le ucida, ci pentru a intretine raporturi sexuale in interesul lui. Si mai departe urma sa le traficheze. Fetele nu au mai vrut. Aceste doua fete nu au vrut. Fetele acestea s-au opus, s-au batut cu prostalaul asta, ca dovada sangele pe pereti. Apoi, local si dacă era loc pentru afara, pe bani, premisele sunt (pentru trafic – n.r.), legat de fetele pe care le are el in Italia etc”, a declarant psihologul criminalist, in cadrul unui interviu difuzat de Mediafax.

12 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail