Articol

Victor Ponta: „Faptul ca totusi a promis 7,5 miliarde de lei din banii publici pentru niste lucrari ale unor primari, arata ca e o persoana care nu intelege responsabilitatea functiei”

In cadrul unei emisiuni Tv, Victor Ponta a vorbit despre motiunea de cenzura si despre ceea ce va face Viorica Dancila in cazul in care aceasta va trece.

„Are dreptate doamna Dancila. In turul 1, va avea un scor mai mare candidatul social-democrat. Si anume Mircea Diaconu. Sunt convins ca daca va trece motiunea, doamna Dancila nu va mai fi absolut nimic.

Doamna Dancila a promis – cel putin in grupul Pro Romania eu am numarat, am vorbit cu 12 colegi pe care i-a sunat doamna Dancila personal, nu prin interpusi si le-a propus sa fie ministri si radeam ca daca 12 sunt de la Pro Romania, cati or mai fi de la PSD?

Faptul că totuși a promis 7,5 miliarde de lei din banii publici pentru niște lucrări ale unor primari arată că e o persoană care nu înțelege responsabilitatea funcției de prim-ministru și calcă în multe străchini și sper ca joi să scăpăm de doamna Dăncilă, pentru că se dovedește mai dăunătoare decât domnul Dragnea. Poate vor avea curaj să scape de conducerea actuală, să mergem cu o formulă acceptabilă către președinte, altfel evident dl Iohannis o va respinge. Prefer un premier nemembru de partid, dar cu suficiente garanții de profesionalism, integritate și normalitate. Ar fi o majoritate care să funcționeze.

Pot să vă confirm că nu despre George Maior este vorba, nu-mi cereți alte nume, dar cu siguranță nu dl Maior, din câte știu, în acest moment este în continuare la Washington ambasador și știu că va rămâne acolo până anul viitor din motive și diplomatice, și personale. Cu siguranță nu va fi Maior, pentru că nu-și dorește acest lucru – avem o relație personală și știu foarte clar că până la anul viitor nu se va întoarce în România pentru niciun fel de funcție. Din motive diplomatice și personale.

Dacă trece moțiunea, doamna Dăncilă nu va mai fi absolut nimic. Va fi un lucru bun chiar și pentru PSD, pentru că doamna Dăncilă, ca și dl Dragnea, este o ghiulea pe picioarele PSD. Dacă trece moțiunea, cu siguranță Viorica Dăncilă nu va mai fi candidatul PSD. Doamna Dăncilă, ca și cel care a creat-o, dl Dragnea, va pleca în ultima secundă, cu forța, la dorința PSD. Să sperăm că joi trece moțiunea”, a mentionat Victor Ponta.

116 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail