Viorica Dancila: „Am cerut extinderea termenului pentru inscrierea romanilor din strainatate in Registrul Electoral”

Joi, Viorica Dancila a declarant faptul ca a cerut Autoritatii Electorale Permanente extinderea termenului in care romanii din strainatate se pot inscrie in Registrul Electoral, pentru a creste numarul celor care vor vota prin corespondenta.

„Impreuna cu Parlamentul si cu celelalte institutii publice responsabile, am inceput pregatirea organizarii si desfasurarii scrutinului electoral din aceasta toamna pentru alegerea presedintelui Romaniei. La nivelul Guvernului am adoptat un set de masuri pentru o cat mai buna organizare a procesului electoral, indiferent ca este exercitat in tara sau in strainatate.

Dupa cum stiti, pentru romanii din diaspora votul va dura trei zile si va fi organizat atat in sectii de votare, cat si prin corespondenta. Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Romanilor de Pretutindeni deruleaza o campanie de informare pentru ca romanii din afara granitelor sa cunoasca toate detaliile legate de procesul electoral. Am cerut conducerii Autoritatii Electorale Permanente sa extinda termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate in Registrul Electoral, astfel incat sa creasca numarul cetatenilor care pot vota prin corespondenta”, a declarant premierul Viorica Dancila.

8 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail