Yachtingul, din nou pe Lacul Herastrau

CSM Bucuresti a infiintat o sectie de yachting, unde copiii pot practica gratuit acest sport, cu scopul de a-i atrage pe tineri spre „sportul milionarilor”, relateaza Agerpres.

„Sper ca acest concurs pe Lacul Herastrau, unde se plimba multi bucuresteni, sa atraga noi practicanti catre yachting. Nu este un sport asa scump la nivel de incepatori, ajutorul clubului este suficient. In plus, yachtingul se poate practica de la 6-7 ani pana spre 80 ani. Este un sport frumos, iti dezvolta trupul si mintea, te ajuta in viata sa devii mai rabdator, iti dezvolta mintea, te invata sa apreciezi fiecare lucru pe care-l poti obtine prin propriile forte. CSM Bucuresti asteapta copiii sa se inscrie la baza nautica de pe Lacul Herastrau”, a declarat Daniel Giulescu, antrenor yachting la CSM Bucuresti.

„Yachtingul este un sport mai special pentru copii diferiti care vor sa isi incerce limitele. Este foarte distractiv, am incercat si baletul si gimnastica, dar nimic nu este asa palpitant ca yachtingul. Vara iesim zilnic pe apa, scoala se impaca cu sportul pentru ca yachtingul ma ajuta sa ma relaxez dupa examene”, a mentionat campioana la clasa RS Tera pentru ambarcatiuni mici, Sonia Spranceana.

367 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail