Traian Basescu: „In toata lumea jandarmul este protejat de lege”

Dupa declaratia noului Ministru de Interne cu privire la faptul ca „nu mai vrea sa vada vreun roman batut”, Traian Basescu subliniaza rolul jandarmilor in intreaga lume.

„Eu sunt convins ca institutiile Ministerului de Interne sunt timorate, a mai venit si narodul asta acuma, la Interne…

Dar nu asta e important, important este ca vine omul asta si primul lucru pe care il face este sa ameninte ca nu vrea sa vada vreun roman batut. Domnule, jandarmii bat in toata lumea asta! Cand se da cu pietre in ei, ei reactioneaza. In toata lumea jandarmul este protejat de lege. Da, daca ar veni maicute, care sa nu atace jandarmii, sa nu dea cu pietre, sa nu dea cu scanduri dupa ei, as zice ca e bine sa faci o asemenea amenintare publica. Ei au insa interventia in forta reglementata, de-asta sunt dotati cu bastoane. Sa le ia bastoanele! Au de aparat institutii, uneori sunt situatii de oarecare criza, cand o multime furioasa se indreapta catre institutiile respective. Ce sa faca jandarmii, sa se dea deoparte ca a spus dom’ ministru? Are in lege sa apere institutia!

Deci n-avem de ce sa ne intrebam de ce institutiile in general sunt timorate, pentru ca politicienii se racoresc pe ele. Au lasitatea de a nu spune romanilor in fata ce-i de spus si se indreapta catre institutii, ca stiu ca alea trebuie sa taca. Mai ales astea militarizate inghit si tac, pentru ca sunt dependente de politicieni. Deci, vorbim de niste institutii timorate, iar dl. presedinte Iohannis, ca de altfel si dna. Dancila fac parte dintre oamenii politici care frecvent au atacat institutiile in loc sa le apere. S-au obisnuit sa atace institutii, in loc sa acuze oameni care au gresit. Aia trebuie sanctionati, dar nu institutiile in ansamblul lor! Vine un nou ministru intr-o zi si spune: Jandarmeria sa nuPai, asta e o institutie, frate, de care ai nevoie, de care poti avea nevoie oricand”, a mentionat Traian Basescu.

326 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail