Articol

Alege un primar dedicat comunei in care locuiesti – Ai incredere in Stefan Daniel Badea

A sosit timpul alegerilor, asa ca alege intelept de aceasta data! Cel care isi doreste sa candideze la functia de primar al comunei Crevedia Mare face parte din Alianta USR – PLUS si se numeste Stefan Daniel Badea.

Acesta este nascut aici, in Crevedia Mare, si de profesie este economist. A urmat cursurile Facultatii de Finante, Banci si Contabilitate din cadrul Universitatii “Dimitrie Cantemir”, insa, in prezent, urmeaza un master din cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti.

Timp de 7 ani a lucrat in domeniul financiar-bancar si a trecut prin diferite stadii, pana in momentul in care a ocupat chiar si functii de conducere. Pentru ca se descrie ca fiind dinamic, acum a schimbat domeniul, in momentul actual fiind Reprezentant Medical.

Crede in schimbare!

Stefan Daniel Badea este un tanar care isi doreste pentru comuna in care locuieste o deplina modernizare, deoarece considera ca acest loc i-a oferit bazele educatiei si, atat de la parinti cat si de la locuitori, a invatat ce inseamna respectul, dar si principiile sanatoase.

Pentru ca a crescut intr-o familie modesta, este foarte apropiat de locuitori, asa ca un lucru esential pe care il doreste este sa ofere transparenta si, de asemenea, considera ca este important ca acestia sa fie implicati si in luarea celor mai bune decizii.

START implicare! STOP nepasare!

Sunt cele 4 cuvinte care il caracterizeaza cel mai bine pe candidatul Stefan Daniel Badea. Isi doreste sa schimbe radical sistemele educational, cultural, cat si pe cel medical, deoarece considera ca viitorul nostru este in mainile copiilor.

Din acest motiv, isi doreste sa faca o intreaga serie de schimbari in cadrul gradinitelor si a scolilor. Mai exact, va pune accentul pe inlocuirea pieselor de mobilier cu unele noi, pe dotarea cu aparatura necesara desfasurarii actului didactic la cele mai inalte standarde, cat si pe modernizarea grupurilor sanitare.

De asemenea, pentru ca parintii sa nu fie ingrijorati in ceea ce priveste copiii atunci cand merg sa-si desfasoare activitatile profesionale, crede infiintarea gradinitelor cu program prelungit ar fi de un real ajutor.

Pentru ca elevii sa fie incurajati sa studieze, o solutie optima ar fi ca acestia sa fie sprijiniti in decursul olimpiadelor, dar si a altor concursuri nationale. Totodata, pentru ca rolul profesorilor este unul pe care nu il putem descrie, acestia trebuie recompensati pentru meritele deosebite.

Pentru ca accesul la activitatile recreationale ar trebui facilitat, pentru ca elevii sa nu mai fie nevoiti sa se deplaseze in oras, un program cu diverse activitati precum dansul, pictura, lectura, dar si sportul se vor dovedi benefice in ceea ce ii priveste.

Modernizarea comunei porneste de la iluminatul public, iar prin instalarea unui sistem de iluminat inteligent se va reduce si consumul de energie. De asemenea, o comuna curata inseamna respect fata de natura.

Din acest motiv, amplasarea cosurilor de gunoi in intreaga comunitatea si ridicarea deseurilor in mod selectiv, saptamanal, duce la eficientizare. Asa ca vor castiga atat locuitorii, cat si natura.

Pentru a nu mai incuraja actele de vandalism si pentru ca toti locuitorii sa se simta in siguranta in comuna Crevedia Mare, este important sa fie instalat un sistem de supraveghere video in punctele cheie ale comunei, la scoli, institutii publice, dar si in zonele central si adiacente.

Pentru ca traim in era vitezei, trebuie dezvoltat si un serviciu public online, cu rolul de a informa cetatenii cu privire la venituri, cat si cheltuieli si la documentatia necesara, dar si o pagina pentru sugestii si reclamatii.

Deoarece este o zona in care se desfasoara activitati agricole, este necesara si infiintarea unei piete agro-alimentare, pentru ca micii producatori locali au nevoie de toate incurajarile si in aceasta privinta.

Modernizarea inseamna si infiintarea unei retele de distributie de gaze naturale, iar asta va conduce catre o imbunatatire a calitatii vietii, dar si la crearea unor locuri noi de munca.

Si nu in ultimul rand, fara o retea de canalizare si extinderea si amenajarea drumurilor comunale nu putem vorbi despre o modernizare pe deplin!

Pentru ca in acest moment Stefan Daniel Badea este Reprezentant Medical, isi doreste sa schimbe lucrurile si in acest sens. Astfel ca, are in vedere modernizarea si extinderea dispensarului, dar si infiintarea unui centru de permanenta.

Alege un primar care este alaturi de tine! Ai incredere in Stefan Daniel Badea!

1580 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail