Articol

Cele mai ciudate hoteluri din lume

Cele mai ciudate hoteluri din lume

Esti atras tot mai mult de aventura? Atunci trebuie sa vizitezi aceste hoteluri si vei avea parte de o experienta de neuitat.  Vezi pe aceasta pagina mai multe stiri din domeniul turistic.

   Iata care sunt cele mai ciudate hoteluri din lume

Hotelul de gheata din Suedia

Este realizat din peste 6000 de metri patrati de gheata si zapada. Acesta este cel mai mare hotel de gheata din lume. Oaspetii dorm intr-un sac de dormit termal  care este asezat pe un pat contruit din zapada si gheata pe piei de ren. Dimineata iti este adusa la pat o cana de suc cald de merisoare de munte. Temperatura medie in aceasta incapere este de -8 grade Celsius si daca vrei sa ai o temperatura mai mare este recomandat sa iti aduci mai multe paturi.

Hotelul din pestera Gamirasu din Turcia

Dormitul intr-o pestera este surprinzator de confortabil. Piatra vulcanica care inconjoara pestera  pastreaza temperatura la un nivel confortabil cuprins intre 17 si 20 de grade Celsius. Pestera este un loc de retragere monastic bizantin cu o vechime de aproximativ 1.000 de ani. Acest loc a fost folosit de calugarii crestini.

Muntele Vechii Inchisori  din Australia

Aceasta veche inchisoare din Australia de pe Muntele Gambier a fost transofrmata intr-un loc de cazare pentru turistii cu buget redus.  Oaspetii din acest hotel vor trebui sa manance in sala de mese si sa doarma langa o toaleta. Nu este tocmai placut dar este o experienta interesanta.

Statiunea submarima Poseidon din Fiji

A fost data in folosinta in anul 2009 si ofera tuturor turistilor o experienta cu adevarat unica. Aceasta este aflata la 12 metri adancime, sub suprafata lagunei fijiene si apartamentele subacvatice sunt accesibile printr-un lift.  Aproape 70%  din fiecare apartament este imbracat in pereti acrilici care ofera privelisti spectaculoase. In plus oaspetii sunt invitati sa interactioneze cu imprejurimile.  La o simpla apasarea a unui buton pestii sunt hraniti si la o simpla apasare a unui intrerupator pornesc luminile stralucitoare subacvatice.

Capsule Inn din Tokio

Capsule Inn este practic un hotel alcatuit din capsule. Hotelul ofera un spatiu public de relaxare, cu bai  dar oaspetii vor trebui sa locuiasca in capsule. Aceste capsule sunt realizate din plastic armat si au toate facilitatile necesare precum televizor, radio, iluminare si acces la ceas cu alarma.

1247 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail