700.000 de lei, finantare acordata de Mol Romania si Fundatia pentru Parteneriat pentru 51 de proiecte de mediu

Mol Romania si Fundatia pentru Parteneriat au anuntat joi, 18 aprilie, in cadrul ul editiei a 14-a a programului „Spatii verzi” ca vor sprijini financiar un numar de 51 de proiecte de mediu, cu suma de 700.000 lei, transmite Agerpress. In cadrul evenimentului au mai fost selectate 30 de proiecte ce umeaza sa beneficieze de finantare in cadrul componentei „Spatii verzi urbane” a programului, intre activitati fiind prevazute si reamenajarea spatiului verde din cadrul unor institutii de invatamant pentru copii si parcuri publice din 14 judete ale tarii.

In cadrul acestor actiuniu vor fi plantati peste 1.800 de arbori si de arbusti, precum si circa 5.600 de flori, pe o suprafata totala de 63.347 mp de spatiu urban. Tot ca parte componenta a acestui program vor fi finantate si evenimentele organizate cu ocazia Saptamanii Europene a Mobilitatii, ce urmeaza sa aiba loc in doua orase.

„In cadrul celei de-a doua componente a programului “Spatii verzi’, “Arii Naturale Protejate’, alte 21 de proiecte vor primi finantare din partea MOL Romania. Ca si in editiile precedente ale programului, si in acest an activitatile finantate vor include organizarea unor tabere Junior Ranger, amenajarea de poteci tematice, organizarea de evenimente precum “Ziua Parcului National/Natural’, „Ziua Biodiversitatii”, expozitii si activitati extrascolare de educatie ecologica. Proiectele din componenta „Arii Naturale Protejate’ se vor derula în 13 judeţe din tara”, mentioneaza documentul.

528 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail