Articol

Sectorul 6 – campanie de „inverzire”. Seminte de gazon distribuite gratuit

Primaria Sectorului 6 va distribui gratuit asociatiilor de proprietari seminte de gazon, in urma desfasurarii unei campanii de inverzire a sectorului.

„Aceasta este o sansa uriasa prin care Sectorul 6 creste verde. Suprafata spatiilor verzi se poate majora considerabil in perioada urmatoare prin demararea acestei campanii la care pot adera absolut toate asociatiile de proprietari din Sectorul 6. Asa cum am promis, fac tot ceea ce se poate pentru dezvoltarea suprafetelor verzi intrucat sustin crearea unui mediu cat mai sanatos, pentru familiile noastre”, a declarat primarul sectorului 6, Gabriel Mutu.

„Aceasta este una dintre cele mai ample campanii de inverzire a Sectorului 6 prin care putem castiga suprafete generoase de spatii verzi de jur-imprejurul blocurilor de locuinte. Pe langa distribuirea gratuita a semnintelor de gazon, lucratorii ADPDU vor instrui presedintii si administratorii de bloc cum sa amenajeze si sa intretina gazonul pentru a obtine cele mai bune rezultate.”, a mentionat directorul general adjunct al ADPDU Sector 6, Eduard Paul Simion.

439 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail