Articol

Cei mai sexy fotbalisti din Spania

Cei mai sexy fotbalisti din Spania

In Spania vom gasi cei mai frumosi fotbalisti.  Acceseaza acest site pentru mai multe stiri din sport. Lumea fotbalului este mai interesata decat crezi, mai ales ca fotbalistii sunt atat de sexy si cu o atitudine pe masura.

Iata clasamentul celor mai sexy fotbalisti din Spania

Sergio Ramos

Serios Ramos este capitanul Spaniei si frange inimi de mai bine de un deceniu. Acesta este castigator al Ligii Campionilor de patru ori si in anul 2010 a iesit campion mondial. In plus fundasul celor de la Real Madrid are corpul acoperit de tatuaje si asta il face sa fie mult mai sexy si mai interesant in ochii doamnelor si domnisoarelor.

Gerard Pique

Gerard Pique este unul dintre cei mai ravniti fotbalisti din lume. Iubitul Shakirei joaca in nationala Spaniei si activeaza la FC Barcelona. Pe teren Pique a dat de fiecare data dovada de maiestrie si de profesionalism. Aspectul sau fizic placut l-a adus tot mai mult in lumina reflectoarelor.  Pique este un nume cunsocut in lumea sportului.

Isco Alarcon

Mijlocasul de la Real Madrid, Isco Alarcon  este cunoscut peste tot in lume pentru aspectul sau fizic.  Bineintels ca fotbalistul are o iubita cu care are si un copil “Suntem pe cale să devenim părinți și asta ne face să fim mai fericiți ca niciodată. Fără niciun dubiu, sentimentul de a avea un copil este cel mai plăcut din lume”, a fost mesajul lui Isco pentru fanii de pe Instagram. “Îți mulțumesc Sara pentru că ești iubita mea, totodată cel mai bun prieten și pentru faptul că mă faci fericit. Te iubesc!”,  a mentionat Isco in momentul in care a aflat ca va fi tata.

Sergio Ramos

Sergio Ramos este un nume cunoscut in lumea fotbalului. Acesta este imaginea obraznica a clubului de fotbal Real Madrid . Sergio a castigat Euro 2008, Euro 2012 si CM 2010 iar asta l-a implinit ca fotbalist.

In plus pozeaza mereu intr-un tip dur si isi construieste de fiecare data imaginea cu grija. Este un pachet de muschi si un corp plin cu tatuaje iar asta l-a ajutat sa se faca remarcat de fiecare femeie din toata lumea.

Fotbalistii din Spania se fac remarcati cu aspectul loc frumos , trupul sculptat si mereu bronzat.

1685 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail