Articol

Cine este inlocuitorul lui Vintila la FCSB?

Cine este inlocuitorul lui Vintila la FCSB?

Gigi Becali a declarat ca are inlocuitori pentru Bogdan Arges Vintila in conditiile in care acesta nu va mai continua la FCSB. Antrenorul are contract doar pana pe data de 30 iunie iar acest lucru ridica semne de intrebare.

     Ce se va intampla in continuare cu FCSB?

Ilie Poenaru, antrenor din Liga 1 a recunoscut ca si-ar dori sa antreneze o echipa atat de puternica precum FCSB. “În momentul de faţă sunt aici (n.r. – la Academica Clinceni). Eu sunt genul care, dacă începe o treabă undeva, atâta timp cât sunt implicat la acel club şi mi se dă încredere, eu nu părăsesc corabia. Trebuie să îmi îndeplinesc obiectivul la Academica Clinceni, să evităm retrogradarea. După care vom vedea dacă sunt sau nu oferte. Eu sper să fie bine la noi la club şi să am continuitate, sunt genul de antrenor care are nevoie de continuitate” a declarat acesta.

Cu toate ca FCSB a avut un avant puternic in momentul in care Bogdan Vintila la deveni antrenor la inceputul anului acest succes s-a diminuat.

Ilie Poenaru s-a aratat disponibil dar a transmis ca nu forteaza aceasta mutare “Da, au fost nişte declaraţii, probabil din acel context. Eu am spus că aş merge la FCSB. Am fost întrebat dacă aş vrea să antrenez FCSB. Păi, cine nu ar vrea să antreneze la FCSB? Eu am spus că aş vrea să antrenez la FCSB, aş vrea să antrenez ca fiecare, că toţi ne dorim. Şi jucătorii ar vrea să joace la cluburi de afară sau la cluburile mari din România. Şi noi, antrenorii, ne dorim să antrenăm poate cele mai bune echipe din România, fiecare. Dacă nu îţi impui un obiectiv de a antrena cât mai sus….

Asta am vrut să spun, nu că vreau să antrenez neapărat la FCSB. La fel de bine pot să continui şi la Clinceni, sau la orice altă echipă care mă doreşte. Asta bineînţeles dacă o să am rezultate, ca să pot să merg în altă parte. Dacă nu am rezultate, nu mai rămân nici la Academica Clinceni”.

Pentru mai multe stiri din sport acceseaza https://www.fullonline.ro/category/sport .

712 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail