Articol

Simona Halep are sfaturi pentru noul sau antrenor

Simona Halep are sfaturi pentru noul sau antrenor

Simona Halep i-a dat un sfat noului sau antrenor Artemon Apostu – Efremov care i s-a alaturat pentru sezonul 2020.

   Iata ce a declarat Simona Halep dar si antrenorul acesteia

”Nu mă împotrivesc ca Arti să comenteze la TV, l-am rugat doar să nu comenteze meciurile mele! Pregătirea de la Dubai, totul excepţional, a fost prima dată când am plecat de acasă să mă antrenez în altă parte în perioada asta”,  a declarat aceasta.

”Pe Arti îl apreciez de foarte mulţi ani. A fost cu Irina Begu mulţi ani, a făcut treabă atât de bună cu ea, am decis că este potrivit şi l-am dorit în echipă”, a mai spus Simona Helep.

”După ce a încetat colaborarea cu Mihaela Buzărnescu şi am auzit că este liber, l-am contactat şi a fost de acord. Acum am o echipă bună, uneori este bună o schimbare când simţi nevoia”,  a mai spus campioana.

Artemon Apostu – Efremov  a vorbit despre colaborarea sa cu Simona Halep „După ce s-a încheiat colaborarea mea cu Mihaela (n.r. – Buzărnescu) şi cea a Simonei cu Daniel, am fost întrebat dacă sunt interesat să mă alătur echipei. Am acceptat provocarea şi am început antrenamentele“, a declarat acesta.

„Planul este să facem un pre-sezon cât mai bun, ca o bază solidă pentru 2020 şi ca Simona să câştige cât mai multe meciuri“, a mai mentionat antrenorul Artemon Apostu – Efremov.

Totodata acesta s-a declarat incantat ca va colabora cu Darren Cahill „Darren este un antrenor excelent, care o cunoaşte pe Simona foarte bine. Acest lucru face tranziţia mai uşoară pentru mine. Pe lângă asta, este o persoană extrem de plăcută şi cu siguranţă voi avea multe de învăţat în preajma lui, cât şi a Simonei“. Pentru mai multe stiri interesante din sport te invit sa accesezi urmatorul link https://www.ecomunicate.ro/presa/sport/. Citeste cat mai mult pentru a fi la curent cu toate stirile sportive.

728 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail