Articol

Care este importanta lansarii unui magazin online pentru dezvoltarea bussiness-ului tau?

Comertul electronic permite consumatorilor sa faca schimb de produse si servicii pe cale electronica fara obstacole de timp sau distanta.

Fiindca acest tip de comert s-a extins rapid in ultimii ani si se preconizeaza ca va continua si chiar va accelera in viitor, o dezvoltare sau creare magazin online nu poate fi decat un pas castigator pentru fiecare antreprenor.

Ce este comertul electronic?

Comertul electronic se refera la procesul de cumparare si vanzare a bunurilor si serviciilor online. Crearea de magazin online permite vanzatorilor sa devina mai vizibili si mai apropiati de clienti, contribuind in acelasi timp la gasirea unor audiente noi. In perioada urmatoare, granitele dintre comertul conventional si cel electronic vor deveni din ce in ce mai flexibile, fiindca tot mai multe intreprinderi deplaseaza sectiuni ale operatiunilor lor pe internet.

In prezent orice proprietar de afaceri poate crea un magazin online pentru a oferi clientilor sai produsele pe care le comercializeaza.

Care sunt beneficiile unui magazin online?

Iata cateva avantaje ale functionarii unui magazin de comert electronic:

 

  • Cumparaturi 24/7- Magazinele online permit cumparatorilor sa caute produsele de care sunt interesati in orice moment al zilei si la orice oria. Acest lucru face cumparaturile mai usoare pentru orice client. Printr-o creare magazin online veti facilita clientilor accesul neintrerupt la produsele dumneavoastra;
  • Domeniul de aplicare extins- magazinul fizic limiteaza vanzarea de produse. Magazinele online permit anteprenorilor sa extinda isi extinda aria de vizibilitate pentru consumatorii de oriunde. Crearea unui magazin online are avantajul de a extinde baza clientilor si de a stimula veniturile.
  • O baza de date utila: intr-un magazin fizic este mai dificil de contorizat frecventa cu care un client sau altul apeleaza la serviciile sau produsele dumneavoastra. Dar cine creeaza un magazin online poate urmari fiecare comanda si interactiune a clientilor cu magazinul, ceea ce constituie o mai buna reprezenteare a procesului de achizitie.

 

Economiseste bani

 Pe langa avantajele mai sus mentionate, creearea unui magazin online aduce beneficiarului economii considerabile. Primul dintre ele se refera la chirii. Un magazin online nu presupune plata lunara a unei chirii pentru spatiul fizic al magazinului. Insa economiile nu se opresc aici.

Exista multe alte lucruri ce pot fi economisite prin magazinele online. Bugetul de marketing al unui astfel de magazin este un bun astfel de exemplu. Cand va bucurati de avantajele unui magazin online bine conceput puteti reduce costurile alocate tiparirii de postere, brosuri si fluturasi informativi.

Un magazin online nu presupune costuri de imprimare: “posterele” si “afisele” se integreaza cu usurinta in design-ul paginii, fiind vizibile oricarui vizitator din mediul virtual.  In plus, canalele de comunicare mediatica disponible online ofera o larga acoperire pentu clientii potentiali, lucru ce poate fi folosit in avantajul anteprenorilor.

 

 Construieste cu specialisti

Drumul catre crearea unui magazin online de succes poate fi dificil daca beneficiarul nu este constient de principiile comertului electronic. Cercetarea si intelegerea liniilor directoare necesare pentru a implementa in mod corespunzator un plan de bussines online este un element crucial pentru succesul in constructia magazinelor online. De acest lucru se pot ocupa cel mai bine firmele specializate in conceperea si executia de magazine online.

Fortin este o agentie de comunicare digitala dedicata indeplinirii obiectivelor de marketing ale clientilor sai. Echipa de profesionisti full-service a agentiei Fortin aloca  timpul si resursele necesare pentru creatie magazinelor online, programare de cod si testare. Avand un portofoliu bogat si expertiza de lucru, echipa Fortin s-a obisnuit sa dezvolte magazine online in cele mai bune conditii creative si tehnice. Accesaza pagina de servicii a agentiei si fii binevenit in prezentul comunicarii online.

 

 

1023 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail