Articol

Cauti preparate din peste? Descopera cea mai buna salata de icre de stiuca din Delta Dunarii

Pentru un stil de viata echilibrat si sanatos, consumul de peste este recomandat de nutritionisti. Icrele sunt considerate delicatese, atunci cand sunt preparate fara coloranti si aditivi, avand un impact pozitiv asupra organismului uman.

Cele mai bune icre de stiuca sunt cele preparate natural, cu peste din Delta Dunarii, conform retetei traditionale, veche de sute de ani. Am descoperit o reteta de icre stiuca unica, o mostenire de familie a unei companii din Romania, care vinde acest produs 100% bio si natural. Pestele este capturat de comunitatea locala de pescari, procesat conform normelor europene si ambalat sub marca inregistrata cunoscuta in Romania. Descopera despre ce este vorba si ce gusturi savuroase te asteapta, fie ca esti un impatimit al produselor din peste, fie ca esti in cautarea aromelor si deliciilor noi.

 

Traditia unei retete de sute de ani, mostenita din generatie in generatie

Cu siguranta ai incercat macar o data salata de icre din comert si ai fost cel putin dezamagit de modificarea gustului autentic. Ei bine, la capatul opus este acest produs conceput din grija pentru traditie. Reteta este veche de sute de ani si se mosteneste din generatie in generatie, fara a se pierde. Metodele de preparare nu se modifica – sub nicio forma – iar rezultatul este – de fiecare data – unul nemaipomenit.

Un rasfat al papilelor gustative creeaza aceasta reteta de icre, care are la baza doar 4 produse simple: icrele de peste natural, uleiul de floarea soarelui, sucul de lamaie si apa carbogazoasa. Lipsesc cu desavarsire aditivii alimentari, colorantii si conservantii, motiv pentru care aceste icre ambalate au un termen de valabilitate foarte scurt: intre 12 si 16 zile. De la deschidere, se consuma in maxim 14 ore. Este cireasa de pe tort a fiecarui ospat.

 

Mostenita de la greci, reteta unui gust remarcabil

La origine, aceasta reteta este mostenita de la vechii greci ai Dobrogei, si este populara in comunitatea locala din aceasta parte a tarii. Pescarii din Sulina, Sfantul Gheorghe, Tulcea si Chilia o respecta cu sfintenie si este un motiv de mandrie pentru oamenii locului. Din fericire, acum se poate achizitiona produsul ambalat, pentru ca gustul sa fie raspandit in orice zona geografica.

Exista anumite specii de peste, capturat de pescarii din sudul tarii, care se prepara pe baza acestei retete mostenita de la vechii greci. Icrele de stiuca sarate din Esox Lucios, dar si icrele tarama sarate – de la specii din familia numita Cyprinidae se combina intr-un preparat deosebit, pe care merita sa il incerci. Pestele este capturat la navod si la setca din apele dulci ale Deltei Dunarii. Fiind un produs natural, se pastreaza intre 2 si 8 grade.

 

Este vorba de salata de icre de stiuca de la Deltaica.ro

Cand spui „icre stiuca 100% bio”, Deltaica.ro este un nume de referinta. Aceasta companie, din respect pentru natura si pentru oameni, are o oferta de produse din peste fara aditivi. Un loc aparte in oferta il are salata de icre, care urmeaza reteta descrisa mai sus.

Aceasta companie localizata in Tulcea este un exemplu pentru business-urile locale, care urmeaza traditia stramoseasca a produselor. Deltaica.ro se foloseste de materii prime din Delta Dunarii si din Marea Neagra, in mod exclusiv. Pestele este capturat – in mod responsabil – de comunitatile locale de pescari, care isi castiga, astfel, painea.

 

Date de contact:

Tel: 0729.995.529

E-mail: vanzari@deltaica.ro

 

 

879 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail