Regulamentul de pescuit comercial in delta a fost publicat

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunatii (ARBDD) a publicat Regulamentul pentru pescuitul comercial din rezervatia Deltei, intr-un comunicat de presa emis luni, 06.05.19.

Potrivit regulamentrului publicat, obiectivul normelor impuse este scaderea de presiune exercitata asupra resurselor pisciole si incurajarea locuitorilor de a dezvolta activitati conexe pescuitului, cu precadere activitati traditionatle, perecum agricultura, apicultura, recoltarea de stuf, si activitati de turism, se arata in comunicatul ARBDD.

Regulamentul prevede diminuarea cotelor pentru pescarii ce desfasoara activitati legale precizeaza ce se intampla in situatia in care un pescar realizeaza cota de captura stabilita de de autoritati.

“Dupa depasirea cotelor maxime alocate pescarului inscrise in actele de reglementare detinute, pescarul va notifica si solicita suplimentarea cotei (daca este cazul) in scris, la sediul ARBDD sau pe adresa de email arbdd@ddbra.ro, raportarepeste@ddbra.ro. In 10 zile, cererea de alocare a unei cote suplimentare va fi analizata in cadrul sedintei CIA”, se arata in Regulamentul publicat. Totodata, pescarii vor trebui sa detina asupra lor in barci saci menajeri pentru colectarea de deseuri reciclabile si menajere, acestea urmand sa fie transportate periodi la spatiile din punctele de debarcare special amenajate.

1416 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail