Articol

Masini de ambalat: cum sa le alegi pe cele mai bune pentru business-ul tau?

Ai nevoie de masini de ambalat pentru business-ul pe care il conduci, insa deocamdata nu stii care sunt elementele in baza carora sa faci o astfel de investitie?

Afla din urmatoarele randuri care sunt detaliile pe care ar trebui sa le iei in considerare! Fiind vorba despre o investitie importanta, este esential sa fii atent si sa iti gestionezi finantele astfel incat sa reduci din timpul pe care il petrec angajatii tai pentru a ambala bunurile!

Alege cele mai bune masini de ambalat in functie de produsele pe care le realizezi

Un prim aspect la care trebuie sa te gandesti atunci cand vrei sa investesti in echipamente de ambalare este referitor la produsele pe care le produci. In acest sens, este bine sa stii ca masinile de ambalat sunt destinate fie doar ambalarii bunurilor in carton sau plastic, fie tuturor tipurilor de produse: pulverizabile, granulate ori individuale. De exemplu, cu un echipament profesional cu care ambalezi branzeturi sau mezeluri, nu vei putea ambala si produse granulate. Daca ai nevoie de mai multe detalii in acest sens, nu ezita sa ceri informatii de la firma cu care colaborezi in vederea unei investitii!

Timpul de ambalare

Printre elementele care conteaza in privinta masinilor de ambalat se numara si timpul de ambalare per ora. Daca unele echipamente au o viteza mica sau medie, altele pot avea o viteza mare de ambalare, in functie de performanta pe care o au. Citeste descrierea tehnica a masinilor pe care le ai la dispozitie, iar apoi pune in balanta nevoile tale de business si capacitatea echipamentelor pe care ti le doresti, pentru a-ti da seama care este modelul potrivit pentru tine!

De cat spatiu ai nevoie pentru montarea masinilor de ambalat?

Un alt detaliu esential, de care este bine sa tii cont este referitor la spatiul necesar pentru montarea echipamentelor de ambalare. Preferabil este sa le asezi in proximitatea spatiului de productie, pentru ca angajatii sa se poata ocupa cat mai usor de ambalarea produselor pe care le realizezi. Masoara spatiul pe care il ai, iar apoi vei sti care este echipamentul ideal in care sa investesti!

Cum se face ,,incarcarea” masinilor de ambalat?

Nu uita sa te gandesti si la modul in care masinile de ambalat trebuie aprovizionate. In functie de echipamentele pentru care optezi, ai posibilitatea de a alege echipamente cu incarcare manuala sau automata. Daca productia ta este una mica, atunci este suficient sa investesti in masini de ambalat cu incarcare manuala, insa atunci cand ai o productie mare, este esential sa optezi pentru un echipament cu incarcare automata pentru a diminua din timpul petrecut pentru ambalare.

Montaj

In ceea ce priveste partea de montaj, de acest aspect se poate ocupa o echipa specializata de la firma cu care colaborezi pentru a obtine masinile de ambalaj. Tehnicienii cunosc foarte bine echipamentele si pot ,,pune pe pozitii” masinile intr-un timp cat mai scurt, astfel incat sa poti incepe repede pregatirea produselor pentru a fi introduse pe piata.

Promo-pack iti vine in ajutor cu o gama variata de echipamente moderne, eficiente si simplu de utilizat, la care poti apela cu incredere. De la cele mai bune masini de ambalat, pana la linii de productie ori echipamente pentru inspectie, pe toate le poti comanda direct de pe Internet. Daca este nevoie, poti beneficia inclusiv de consultanta specializata de la firma cu care colaborezi, pentru a alege cele mai bune echipamente cu ajutorul carora sa lucrezi repede si usor.

 

683 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail