Articol

Ludovic Orban: „Atacarea la CCR nu face altceva decat sa perpetueze situatia”

Premierul Ludovic Orban a discutat despre atacarea la CCR de Partidul Social Democrat (PSD) a legilor pentru care noul guvern si-a asumat raspunderea.

„Mi se pare o decizie foarte proastă, noi când am decis să modificăm OUG 51, am decis să modificăm prin lege ordonanța și am ales procedura angajării răspunderii, pentru că este o situație care trebuie rezolvată urgent. Foarte mulți copii nu mai pot să se duca la școală, pentru că serviciul de transport a fost transformat din serviciu public în transport județean. n OUG 51 s-a introdus un articol prin care s-au prelungit de drept licențele operatorilor de transport la nivelul fiecărui județ până în 2023, adică s-a decis să nu se organizeze licitații de traseu pentru firme. Menținerea până în 2023 afectează grav calitatea transportului, pentru că ține în circulație mijloace de transport care nu respectă norme tehnice și nu oferă siguranță pasagerilor.

Atacarea la CCR nu face altceva decât să perpetueze situația de fapt și să întârzie ca serviciul de transport județean să redevină serviciu public. Asta nu e o acțiune social-democrată, este o acțiune care lovește în plin familii cu nivele de venituri mai scăzute. Se restrânge grav accesul fiecărui copil la serviciile de educație oferite de statul roman.”, a declarat Ludovic Orban.

1233 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail