Articol

Decathon implineste 10 ani

Decathlon implineste 10 ani

Decathlon implineste 10 ani de la lansarea primului magazin in Romania.  Pentru asta le multumeste tuturor clientilor pentru votul de incredere si pentru sustinerea avuta de-a lungul anilor. Principala misiune a acestora a fost de a face sportul mai accesibil oamenilor.

Capitalul sprijina Decathlon in misiunea de a sustine sportul.

Promisiunea facuta de Decathlon in anul 2009 atunci cand a deschis primul magazin in Romania a fost de a face sportul mai accesibil oamenilor. Din acel moment si pana astazi Decathlon a reusit sa deschida 26 de magazine fizice in Romania, o platforma online dar si un centrul logistic care deserveste Romania, Bulgaria si Grecia. Decathlon si-a mai deschis si centre de productie in Timisoara , Resita si Bucuresti si are peste 1300 de colaboratori si milioane de sportivi care se bucura de pasiunea lor in echipamentul potrivit.

„Multumim tuturor celor care au fost si sunt aproape de noi! Impreuna, ajutam Romania sa practice sport, punand la dispozitie echipamente pentru peste 90 de specialitati sportive, de la incepatori la avansati. Intreaga echipa Decathlon, formata din pasionati si practicanti de sport, este implicata in procesele de concepere, productie si distributie a echipamentelor sportive pentru a asigura cel mai bun raport calitate-pret, respectiv accesibilitate. Sportul aduce oamenii impreuna, iar obiectivul nostru este acela de a ajuta, in mod responsabil, la crearea unei comunitati sanatoase si pline de vitalitate!”  a transmis Lacramioara Rosca , lider marketing.

Cu ocazia aniversarii, Decathlon isi aminteste de principalele sale obiective si de principiile care i-a adus succesul de care se bucura in acest moment. De-a lungul timpului a contribuit activ la viitorul oamenilor si i-a sustinut in practicarea sportului si in alegerea unui stil de viata sanatos. Cu ajutorul produselor calitative puse la dispozitie, oamenii si-au putut efectua antrenamentele de zi cu zi.

Acceseaza https://capitalul.ro/companii/ si vei avea parte de utimele nouari in materie de companii.

1223 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail