Festivalul Serile Filmului Romanesc se desfasoara intre 12-16 iunie la Iasi

Editia a-X-a a festivalului Serile Filmului Romanesc, va avea loc la Iasi, in perioada 12-16 iunie, se arata intr-un comunicat transmis Agerpress.

Invitatul special al acestei editii urmeaza sa fie actorul Florin Piersic, mentioneaza sursa citata. Festivalul SFR se va desfasura in parteneriat cu Institutul Cultural Roman (ICR) pentru al patrulea an consecutiv.

„Creat si organizat de tineri studenti, Festivalul Serile Filmului Romanesc ajunge, iata, la o varsta rotunda. Pentru o initiativa de acest fel, a zecea editie reprezinta un prag al confirmarii si consacrarii. Gratie acestei manifestari, orasul Iasi, inima Moldovei, se bucura de un loc binemeritat in circuitul festivalurilor de profil desfasurate in Romania. Pentru Institutul Cultural Roman, parteneriatul cu Serile Filmului Romanesc de la Iasi este la fel de onorant ca implicarea in proiecte precum Festivalul International de la Iasi este la fel de onorant ca implicarea in proiecte precum Festivalul de Film Transilvania, Festivalul International de Teatru de la Sibiu, Festivalul International ‘Shakespeare’ de la Craiova”, a declarat conf. univ. dr Liliana Turoiu, presedinte al ICR, citata in comunicat.         


1162 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail