Cluj-Napoca va gazdui in premiera festivalul multicultural World Experience

Cunoscut in anii precedenti ca “Festivalul Ambasadelor”, festivalul multicultural World Expericence va fi gazduit anul acesta de orasul Cluj-Napoca.

Evenimentul se va desfasura de-a lungul a trei zile, in intervalul 13-16 iunie, si este organizat de Asociatia ESCU in trei locatii cu greutate ale orasului: Teatrul National, Casa de Cultura a Studentilor si Casino-Centrul de Cultura Urbana.

„Muzica nestiuta a lumii vine la Cluj-Napoca printr-un program fascinant si exotic de spectacole live, workshop-uri creative si activitati muzicale interactive, precum conferinte si expozitii. Timp de 4 zile, Clujul va imbraca culorile multiculturalitatii, in timp ce muzicieni, dansatori si speakeri din peste 25 de tari ale lumii vor invita publicul de toate varstele sa descopere lumea si inflexiunile genurilor muzicale, printr-un program artistic efervescent, dedicat experimentarii diversitatii culturale sonore de pe mapamond ce se va regasi in spectacolele live, workshop-urile muzicale si conferintele/expozitiile festivalului”, transmite luni, 22 aprilie agentia Agerpress.

Tematica editiei din 2019 a festivalului va aborda ca subiect tematic “Muzica nestiuta a lumii”, prin care propun audientei un periplu exotic si contemporan prin muzica internationala.

Biletele si abonamentele s-au pus in vanzare si sunt disponibile cu preturi incepand de la 53 lei.

1706 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail