Articol

Azilul de batrani – cele mai utile informatii despre cel mai sigur loc pentru varstnici

Atunci cand esti in cautarea unui camin de ingrijire pentru persoanele in varsta este indicat sa iei in calcul mai multi factori.

Cei mai importanti se refera la nivelul de specializare detinut de personalul angajat si preturile aferente. Iata ce trebuie sa afli daca esti interesat de azi de batrani pret.

Azil de batrani pret

Pretul poate fi un factor decisiv atunci cand vrei sa alegi serviciile unui centru de batrani. Acesta poate sa difere de la o institutie la alta in functie de serviciile oferite si locatie. Intotdeauna calitatea va avea un pret mai ridicat, insa fiind o alegere importanta pentru un membru al familiei trebuie sa tii cont de ce este mai potrivit. Vei descoperi ca poti alege pentru persoana draga tie varianta cazarii intr-o camera single cu baie proprie sau varianta in care doi rezidenti locuiesc la comun. Mai mult, pretul va fi influentat de nivelul de sanatate al pacientului si de gradul de mobilizare. Un senior imobilizat la pat va avea nevoie de un serviciu specializat si adaptat cu nevoile acestuia. Un alt factor care poate influenta pretul final este legat de mancare. In cazul in care persoana draga are anumite preferinte culinare poate beneficia de un meniu personalizat.

De ce sa alegi serviciile unui azil?

Azilul de batrani este locul unde un membru drag din familie isi poate petrece batranetea intr-un mod placut si sigur. Nu va mai trebui sa stea cu grija intretinerii personale si sa depuna eforturi pentru a gati, a face curatenie, a spala vase si rufe sau a merge la cumparaturi. Timpul petrecut cu aceste activitati va fi inlocuit de hobby-uri, de socializarea cu alti rezidenti, de programe recreative atat fizice cat si mentale sau spirituale. Mai mult, vei stii ca seniorul isi urmeaza tratamentul prescris de medic intr-un mod corespunzator si nu vei mai sta cu grija ca uita sa-si ia medicatia. Asistentele ii vor oferi la orele stabilite toate medicamentele. In cazul in care persoana draga nu se poate deplasa cu usurinta, va fi ajuta de personal.

Beneficii

Daca pentru tine varianta azilului este una potrivita, pentru ruda ta s-ar putea sa fie un lucru greu de acceptat. Din acest motiv este bine sa stai sa discuti si sa-i prezinti toate avantajele de care se va bucura. Mai mult, seniorul te va contacta ori de cate ori doreste prin intermediul telefonului sau a internetului. O sa stabiliti un program de vizite si poti merge cu persoana draga la diferite plimbari sau vizite. Afland toate beneficiile unui astfel de loc in mod sigur va fi incatat sa se bucure de varsta a treia intr-un mod linistit si echilibrat, fara a avea diferite griji.

Tips and tricks

Alege un camin de batrani pentru care exista comentarii si pareri pozitive. Verifica ca respectiva institutie sa nu fie data in judecata din diverse motive si mergi la vizionari. Discuta cu personalul pentru a te asigura ca detine competente specializate si ca este format din persoane empatice si pozitive. Nu uita sa verifici cum arata camera unde va locui seniorul si de ce meniu va beneficia. Analizeaza raportul pret – calitate si alege doar cele mai potrivite servicii.

Pentru seniorul tau este important sa alegi servicii calitative, astfel incat sa se bucure de liniste si relaxare la varsta a treia. Alege un camin de batrani modern care pune pe primul loc rezidentii sai. Acceseaza site-ul batranetifericite.ro si vei descoperi o intreaga echipa specializata in domeniu. Pentru toate detaliile de care ai nevoie, nu ezita sa-i contactezi telefonic sau pe e-mail.

Date de contact:

E-mail: contact@batranetifericite.ro

Telefon: 0722 624 264

 

801 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail