Articol

The Magic Brambura (3)

Magitot la Brambura Park (Casa intoarsa)

Prietenii lui Mary contruiesc povestea Brambura alături de cei mai cunoscuți artiști din România și te așteaptă cu multe surprize!

Cristi, Iuli și Ioana coordonează în fiecare zi atelierele #cool pentru copii și adolescenți care vin la Brambura Park din toate colțurile țării: Cool Crazy Hair, Face Painting (Body Art), tatuaje temporare pe bază de apă, tatuaje cu Henna și lista continuă. Te așteptăm și pe tine!

Pe lângă atelierele de #summervibes, #maryandherfriends pun la cale cele mai faine petreceri/shows/events pentru copii/adolescenți și își propun să construiască amintiri momerabile!

Cel mai iubit magician din țară va fi prezent la Brambura Park din localitatea Avrig, județul Sibiu. În data de 15 august 2023 Magitot va oferi show-uri spectaculoase și pline de umor pentru copii și adulți.

Marius Draguș care dă viață personajului Magitot are nenumarate apariții TV în cadru emisiunii La Măruță și a fost finalist Românii au talent 2021, sezonul 11.

Da, da, ai auzit bine!

Magitot împreună cu #Maryandherfriends vă prezintă THE MAGIC BRAMBURA 2023 și te așteaptă pe 15 august, începând cu ora 09:00.

Bilet intrare eveniment: 30 ron + bilet intrare in parc: 10 ron.

653 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail