Ministerul Sanatatii organizeaza sedinta publica de dezbatere cu privire la reforma in domeniul sanatatii

Ministerul Sanatatii va organiza in data de 29 iulie a.c, la ora 15:00, la sediul Ministerului Sanatatii, sedinta publica de dezbatere a proiectului de Ordonanta a Guvernului privind modificarea Legii nr. 95/2006, cea referitoare la reforma in domeniul sanatatii.

„La solicitarea Asociatiei Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania (ADRFR), in baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, Ministerul Sanatatii organizeaza luni, 29 iulie 2019, ora 15.00, la sediul Ministerului Sanatatii, sala de consiliu, etaj 2, sedinta publica de dezbatere a proiectului de Ordonanta a Guvernului pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul sanatatii.

Modalitatea de colectare a recomandarilor: Persoanele care vor lua cuvantul in cadrul sedintei publice sunt rugate sa transmita propunerile pe care le vor prezenta si in format electronic, word, la adresa de email: mihaela.raiciulescu@ms.ro, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii si datele de contact ale expeditorului, pana la data de 29 iulie 2019, ora 9:00.

Modalitatea de inscriere:

– in format electronic la adresa de email: mihaela.raiciulescu@ms.ro, pana la data de 29.07.2019, ora 9:00, in limita a 40 de locuri disponibile;

– pentru inscriere sunt necesare: nume si prenume, seria si numarul documentului de identitate, compania/institutia, doresc/nu doresc luarea cuvantului;

– accesul se va face pe baza documentului de identitate, luni, 29.07.2019, incepand cu ora 14.30.

Luarea cuvantului: in ordinea inscrierii.

Timpul alocat luarii cuvantului: 3 minute.

Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, “b) dezbaterea publica se va incheia in momentul in care toti solicitantii inscrisi la cuvant si-au exprimat recomandarile cu referire concreta doar la proiectul de act normativ in discutie;”.

La dezbaterea publica vor participa:

– domnul Dan Octavian Alexandrescu, secretar de stat,

– reprezentanti ai Directiei politica medicamentului si a dispozitivelor medicale,

– reprezentanti ai Directiei generale de asistenta medicala si sanatate publica,

– reprezentanti ai Centrului de resurse umane in sanatate publica,

– reprezentanti ai Directiei generale juridica si resurse umane,

– reprezentanti ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate,

– reprezentanti ai Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale.

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Transparenta decizionala – Acte normative in transparenta.”, a transmis Ministerul Sanatatii prin intermediul comunicatului de presa.

979 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail