Articol

Leasing auto pentru auto rulate: o optiune potrivita?

Achizitionarea unei masini second hand a fost asociata mult timp cu riscul si  nesiguranta. Acest lucru a fost datorat achizitiei de la persoane fizice care deseori incercau sa ascunda diferitele probleme ale masinii prin mai multe mijloace. Astfel, foarte multe persoane erau entuziasmate de achizitia unei masini bune la un pret mic, doar ca apoi sa observe diferite defectiuni a caror remediere necesita mult timp si costuri ridicate. Acest lucru a fost rezolvat de aparitia dealerilor autorizati care achizitioneaza masini doar din surse de incredere, testandu-le riguros inainte de punerea in vanzare.

Plata integrala a unei masini nu este intotdeauna o varianta potrivita pentru unele persoane, de aceea dealerii ofera posibilitatea de incheiere a unui contract de leasing auto rulate sau a unui credit auto.

Avantajele unui contract de leasing auto

Leasingul auto poate fi de tip operational sau financiar. In primul caz, acordul intre doua parti se aseamana cu un contract de inchiriere la finalul caruia utilizatorul este obligat sa inapoieze masina companiei, iar in al doilea caz, acordul ofera posibilitatea de cumparare a masinii dupa expirarea termenului de leasing.

Indiferent de tipul de contract pentru care vei opta, leasingul are urmatoarele avantaje:

  • Posibilitatea conducerii unei masini foarte bune in conditii de costuri reduse: rata lunara se stabileste in functie de multi factori precum starea tehnica sau caroseria, insa un factor determinant il reprezinta vechimea masinii si kilometrajul. Daca masina a depasit doi ani, rata de depreciere va fi mare, deci pretul masinii va scadea drastic, prin extensie si rata lunara. Astfel, tu vei avea placerea de a conduce o masina exact pe gustul tau cu eforturi financiare minime.
  • Conditiile de incheiere a unui contract de leasing auto rulate sunt accesibile:  auto-leasing.ro, firma specializata in leasing masini second hand, ofera posibilitatea unui avans de 10% si un numar relevant de parteneri financiari din care sa alegi.
  • Flexibilitate in alegerea conditiilor contractului. Se poate opta pentru un termen de cateva luni pana la 5 ani, depinzand de compania cu care vei colabora.
  • Confort in utilizarea masinii: la finalul contractului poti alege sa cumperi masina, iar pretul va fi destul de mic, sau o poti returna si incheia alt contract, fara povara de a gasi un cumparator pentru masina actuala.

O decizie atat de importanta precum alegerea unei masini si a unei metode potrivite de finantare nu se poate lua pe cont propriu. Ai nevoie de specialisti in domeniu: un contabil, un partener financiar si un dealer auto. In ceea ce priveste ultimul aspect, auto-leasing.ro dispune de specialisti pregatiti sa raspunda la orice intrebari, avand toate actele si testele masinilor la zi.

 

Alege profesionistii in domeniu

Auto Leasing este o companie specializata in leasing auto second hand, a carei misiune este simplificarea procesului de achizitie si finantare pentru fiecare client in parte. Compania pune accent pe calitate tehnica superioara si pe constientizare a gradului de poluare pe care o masina il poate emite. De aceea, comercializeaza masini second hand premium verificate si testate atent pentru o experienta placuta fara surprize neplacute.

Specialistii Auto Leasing se remarca prin valori precum respectul, pasiunea, responsabilitatea si implicarea, acestea fiind ingresientele uneii colaborari de succes.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

771 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail