Articol

baterii-dus

Obtine o baie amenajata cu stil prin intermediul unor baterii dus alese cu inspiratie

Baia este un spatiu important din orice casa. Este un loc unde ne realizam toaleta zilnica, dar si un loc unde petrecem clipe de relaxare, bucurandu-ne de o baie calda cu spuma si saruri parfumate. Pentru a spori acest efect de relaxare pe care o baie il poate oferi este important sa amenajezi aceasta incapere in mod functional si placut.

Functionalitatea unei bai depinde intr-o mare masura de modul cum amenajezi aceasta incapere, pornind de la alegerea cazii sau a dusului si pana la modelul de baterii dus amplasat. Toate obiectele sanitare si decoratiunile dintr-o baie contribuie la atmosfera creata. Si fara indoiala, se poate afirma ca un aspect placut al unei camere este un punct important de atins pentru fiecare.

O baterie compatibila cu baia si cu stilul de viata

O baie trebuie sa ofere in primul rand un grad ridicat de confort, care porneste de la un decor placut, culori pale care induc o stare de liniste si relaxare, si continua prin aducerea in baie a tehnologiilor moderne

Bateriile pentru baie, fie ca este voba despre baterii pentru lavoar sau baterii dus, au un rol important in formarea esteticii acestei incaperi. Iar pentru un efect maxim, din multitudinea de modele, forme si tehnologii existente pe piata, trebuie sa stiti ce sa alegeti si cum sa alegeti.

Fie ca reamenajati in totalitate baia sau doar faceti cateva modificari minore, cand vine vorba despre baterii dus, alegerea trebuie facuta in concordanta cu stilul de viata si cu preferintele pe care le aveti in materie de tehnologie. Spre exemplu, senzorii si tehnologia tactila au fost implementate inclusiv in constructia acestor obiecte sanitare. Daca sunteti persoane care se descurca foarte usor cu noile tehnologii, o baterie cu senzor sau una tactila poate fi o alegere optima. Daca, dimpotriva, sunteti o persoana de moda veche, bateriile clasice cu maner vor fi mult mai folositoare.

In plus, alegerea unei baterii dus trebuie facuta si in functie de dimensiunile baii. Pentru o baie mica este potrivita o baterie discreta, de dimensiuni mici, care sa fie insesizabila si sa nu creeze un efect de plin. Pentru baile de dimensiuni mari, optand pentru o baterie masiva se poate crea un efect de spatiu amenajat elegant si cu rafinament.

Si in materie de intretinere a unei baterii avem mai multe optiuni. Bateriile inchise la culoare pot sa ofere aspectului general al baii un alt efect. Dar acestea sunt mai dificil de intretinut pentru ca petele de apa si alte depuneri vor fi vizibile foarte usor.

Astfel, alegerea unei baterii trebuie facuta si in dependenta de cat timp sunteti dispusi sa alocati realizarii menajului in casa si cat de periodic faceti acest lucru.

O gama unica de baterii pentru intreaga baie

Chiar daca pe piata exista multe modele de baterii si alegerile, in acest context, pot fi foarte dificile, incearca pe cat de mult posibil sa optezi pentru acelasi model atat pentru lavoar, bideu, dus sau cada. Acest aspect este important pentru a nu strica efectul de ordonat pe care o baie trebuie sa-l aiba si pentru a crea un decor unitar.

Stilurile in care sunt realizate bateriile sunt destul de multe. Exista baterii dus clasice, minimaliste, baterii elegante, retro sau baterii avangardiste. Regula ramane aceeasi, acelasi stil pentru toate obiectele sanitare este cheia pentru o amenajare coerenta.

Important este si sa alegeti baterii dus calitative. Iar pentru acest lucru este nevoie si de un comerciant de incredere.

Alege dintr-un magazin specializat

Baterii-lux.ro ofera baterii realizate in modele si stiluri variate – toate dupa cele mai noi tehnologii. O astfel de achizitie este una care va rezista in timp fiindca calitatea obiectelor vandute si satisfactia clientilor primeaza pentru acest comerciant.

Contact

  • Adresa mail: office @ baterii-lux. ro
  • Telefon: 0721482872
232 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail