Articol

Ce anume dă prețul unui coș de fum? Alegem produsele ieftine sau cele mai scumpe?

Prețul este un aspect foarte important atunci când achiziționăm orice fel de produs. Acesta dictează calitatea produsului, firma producătoare, ingredientele folosite, dar și modul în care a fost marketizat acest produs. Unul dintre produsele al cărui preț este uneori mai greu de înțeles este coșul de fum. Acesta este un produs ale cărui prețuri sunt destul de ridicate, iar lumea vrea să înțeleagă de ce.

Vedem în toate magazinele cosuri de fum pret mic, mare și moderat, de multe ori nefiind evidentă diferența dintre produse care să dea naștere și diferenței de preț. Din acest motiv, am încercat să găsim principalele surse care ridică sau scad prețul unui astfel de produs, iar ceea ce am reușit să aflăm vom expune pe scurt în următoarele rânduri.

 

Brandul – un lucru care aduce mai diferențe de preț între produse

Fie că lumea vrea să recunoască sau nu, numele scris pe un produs cântărește foarte mult în alegerea prețului final al produsului. O firmă cu renume va putea foarte ușor să aibă un mai mare adaos, ducând la coșuri de fum preț piperat. În unele cazuri, brandul poate să nu își folosească numele și să păstreze prețurile bazate pe calitatea materialului și a manoperei, motiv pentru care avem firme foarte mari producătoare la care găsim coșuri de fum pe care și le poate permite toată lumea.

 

Materialele folosite – costul de producție

Punctul de plecare al calculului prețului unui produs este costul de producție. Acesta reprezintă suma totală a materialelor folosite, a planurilor folosite la crearea produsului, a timpului de creație, dar și a realizării manoperei. Astfel, nu vom putea avea coșuri de fum prețuri mai mici decât acest cost de producție. Acest cost reprezintă de fapt suma investită de producător, sumă pe care trebuie să o obțină în urma vânzării produselor. Peste această sumă, însă, se adaugă adaosurile pieței, un procent ce este folosit în crearea reclamelor, dar și o sumă prin care se consideră munca angajaților la produsul respectiv.

 

Cum ne dăm seama dacă prețul unui coș de fum este potrivit sau nu?

În momentul în care vrem să alegem un coș de fum, este important să studiem întreaga gamă de produse, indiferent de costul acestora. Astfel, ne vom putea face o idee legată de diferențele de preș dintre un coș de fum de inox și unul de ceramica, dintre un coș de fum de mari dimensiuni și unul mai mic, dar costurile sunt și strâns legate de perioada de garanție oferită de producător. Astfel, nu trebuie luați în seamă producătorii după nume, însă este important să verificăm lista de elemente componente și posibile accesorii, dar li modalitățile în care produsele au fost testate, dacă acestea au fost testate.

 

 

De unde pot achiziționa un coș de fum de calitate?

Dacă sunteți în căutarea de coșuri de fum accesibil, vă recomandăm să verificați oferta de produse a celor de la Coșuri Fum. Aici veți găsi produse de toate dimensiunile și de toate prețurile, ele fiind realizate din cele două cele mai bune materiale – ceramică și inox. Site-ul oferă o descriere a fiecărui produs în parte, descriere care să vă ajute la alegerea unui produs de calitate care oferă cel mai bun preț pentru dumneavoastră.

 

Date de contact:

Telefon: +4 0763 687 665

E-mail: office@cosurifum.ro

Adresa: Strada Petrache Poenaru, Nr. 2, sector 5, Bucuresti

 

390 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail