Articol

cele-mai-bune-electrocasnice

Cele mai bune branduri de electrocasnice

Electrocasnicele ne fac viata mai confortabila, tocmai de aceea le folosim zilnic si sunt la mare cautare. in cele ce urmeaza vom vorbi despre cei mai buni producatori de electrocasnice si vom vedea care produse se disting la fiecare in parte.

Care sunt producatorii cu cele mai calitative electrocasnice?

Whirpool este un nume cunoscut la nivel global pentru produsele sale de calitate. Whirpool iese in evidenta prin masinile de spalat rufe, masini de spalat vase, frigidere, uscatoare de rufe si chiar cuptoare electrice. Oricare din produsele din aceste categorii realizate de Whiprool sunt produse de top. Produsele de la Whiprool sunt cunoscute pentru durata de viata foarte lunga.

Samsung este de asemenea un alt nume foarte cunoscut care ne ofera produse de top cand vine vorba de electrocasnice precum masini de spalat rufe, uscatoare de rufe, combine frigorifice etc. Doar ca Samsung se mai remarca si in categoria televizoarelor si a smartphone-urilor.

LG ne incanta cu masini de spalat rufe silentioase, cu uscatoare de rufe foarte eficiente si cu tot felul de electrocasnice cunoscute pentru longevitatea lor, cum ar fi: frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice, etc.

Electrolux este un brand european de top, exceland cand vine vorba de cuptoarele electrice dar si la masinile de spalat rufe, avand gama Electrolux PerfectCare cunoscuta la nivel mondial. Gospodinele aleg oricand o masina de spalat rufe de la Electrolux in defavoarea uneia de la LG.

Bosch este un nume german cunoscut in Romania pentru produsele calitative, fie ca este vorba de electrocasnice sau de tot felul de unelte. Sunt cunoscuti pentru produsele bune din gospodarie, insa in ultimii ani Bosch a cam pierdut teren in domeniul electrocasnicelor fata de producatorii mentionati mai sus.

Beko este un producator turcesc care s-a remarcat in ultimii ani pe piata electrocasnicelor din Europa, concurand la vanzari cu cei mai mari producatori de electrocasnice. Beko are succes pe piata din Romania fiindca are produse calitative la pret mic. Nu este un brand de top sau premium, dar este un brand care ofera produse decente la preturi accesibile, tocmai de aceea are un succes enorm in Romania. Masinile de spalat rufe de la Beko sunt cunoscute pentru consumul redus de curent. Frigiderele sunt cunoscute pentru preturile accesibile de achizitionare. Uscatoarele de rufe sunt cunoscute pentru programele scurte si eficiente iar lista poate continua.

4616 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail