Articol

Vrei sa montezi o centrala termica? Apeleaza la un instalator Bucuresti termic autorizat

O centrala termica este o optiune excelenta pentru a asigura incalzirea si sursa de apa calda in locuinta, montajul realizandu-se destul de repede, cu ajutorul unui instalator Bucuresti specializat.

Principalele avantaje ale trecerii la aceasta varianta de incalzire sunt asigurarea apei calde pe toata durata anului si incalzirea fara probleme in timpul sezonului rece, fara a depinde de racordul la o companie de termoficare.

Ce presupune montajul unei centrale termice? Sfaturi de la un instalator Bucuresti autorizat.

Proiectul de montaj al unei centrale termice se realizeaza in timp util, atat timp cat bugetul este pregatit si ai gasit o echipa de lucru profesionista.

Discutiile preliminare vizeaza determinarea necesitatii de incalzire a spatiului si stabilirea materialelor utilizate – tevi, calorifere (din aluminiu sau din fonta), brand si model centrala centrala. Mai apoi, se va stabili planul de lucru si se vor pune la punct toate detaliile – obtinerea avizelor de la compania de distributie gaz/energie electrica.

Nu uita sa achizitionezi si un termostat, model clasic sau unul smart, pentru a eficientiza consumul in locuinta.

Utilizarea unei centrale termice este facila, atat pentru incalzire, cat si pentru asigurarea apei calde; instalatorul iti va face instructajul pentru folosirea optima. Modelele de centrale actuale sunt performante, dispun de ecran digital si utilizare inteligenta, astfel ca nu ridica niciun fel de probleme la operare.

Care sunt criteriile de care ar trebui sa tii cont la alegerea centralei?

In general, alegerea unui brand/model de centrala termica se face in urma unei cercetari in magazinele de specialitate (online/fizice), recomandari de la cunostinte care utilizeaza deja un anumit de model, dar si in urma consultarii unui instalator Bucuresti autorizat in lucrari de montaj centrale. Urmareste principalele criterii de selectie pentru a a face alegerea potrivita:

  • Suprafata locuintei

Decizia de selectie va fi influentata de suprafata spatiului ce trebuie incalzit, numarul de camere. Pentru a estima puterea necesara pentru locuinta ta, urmareste acest exemplu: o locuinta cu suprafata medie, cu 2-3 camere, necesita instalarea unei centrale termice cu puterea cuprinsa intre 24-27 kW.

  • Numarul persoanelor care consuma apa calda

Estimarea puterii de care este nevoie pentru a incalzi locuinta reprezinta un reper si pentru functia de incalzire a apei. Mai exact, o centrala termica de pana la 27 kW putere are capacitatea de a asigura apa calda pentru o familie. In cazul in care este nevoie de o centrala pentru o casa de vacanta/pensiune, este potrivita o centrala cu putere mai mare, dar va fi util sa soliciti sfatul unui instalator instruit pentru lucrari montaj centrale.

  • Tipul centralei

In functie de combustibil, centralele termice pot functiona cu energie electrica, gaz sau lemne. O alegere populara este reprezentata de centralele pe gaz, fiind in acelasi timp si printre cele mai ieftine variante.

In ceea ce priveste detaliile tehnice, pe langa specificatiile producatorului, se va tine cont si de eficienta energetica, un aspect important pe termen lung. Din fericire, in prezent este mult mai facil sa cercetezi avantajele diverselor variante, avand la dispozitie documentatia online, recenzii si recomandarile avizate.

Alege un instalator Bucuresti de incredere! Ce iti ofera o firma autorizata de instalatii termice?

Nimic nu este mai neplacut decat defectiunile la instalatiile termice, in special cand tocmai ai inlocuit anumite elemente. Pentru a te asigura de succesul proiectului de renovare si amenajare, solicita servicii de montaj prestate de firmele certificate. Iata care sunt avantajele colaborarii cu instalatori cu experienta:

  • Deplasare in timp util la adresa mentionata

Odata ce ai decis sa inlocuiesti centrala sau ai nevoie de montaj pentru un spatiu nou, vei dori sa colaborezi cu o firma care raspunde prompt solicitarii de proiect. Comunica eficient cu firma pe care o alegi si tine cont daca se deplaseaza rapid pentru constatare si stabilirea perioadei de lucru.

  • Servicii oferite in regim de urgenta

Firmele de instalatori profesioniste asigura servicii in regim de urgenta, pentru a remedia defectiunile sanitare si termice care pot surveni in momente neasteptate, in afara programului de lucru obisnuit.

  • Garantia lucrarilor prestate

Indiferent de tipul de lucrare efectuata, o firma profesionista ofera garantia aferenta. Garantia serviciilor oferite va fi utila in cazul in care vei intampina dificultati in timpul utilizarii, precum si daca apar defectiuni.

Atat pentru lucrarile de montaj, inlocuirea caloriferelor, cat si pentru solutionarea defectiunilor care pot surveni de-a lungul anilor de utilizare, colaboreaza intotdeauna cu un instalator Bucuresti avizat in efectuarea lucrarilor termice si sanitare.

 

Contact:

Telefon – 0743 697 295

Mail – lukinstall24perfect@yahoo.com

Website – https://www.lukinstall.ro/

604 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail