Articol

Cristian Tudor Popescu: „Doamna Dancila, fiind intr-o tensiune electorala majora, face gesturi usor isterice”

Dupa ce premierul Viorica Dancila a declarat ca o demite pe Ecaterinei Andronescu din functia de ministru al Educatiei, gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre acesata reactie, comparand-o cu momentul in care prim ministrul a cerut referendumul pentru castrarea chimica a violatorilor.

„Gestul doamnei Dancila este de acelasi tip ca si propunerea de referendum pentru castrarea chimica a violatorilor si a pedofililor si inasprirea pedepselor, de care nu vom mai auzi nimic.

Doamna Dancila, fiind intr-o tensiune electorala majora, face gesturi usor isterice, nu care cumva sa piarda voturi. Acum doamna Andronescu a pronuntat o fraza incalificabila care te face sa te gandesti cu groaza ca doamna Andronescu a fost profesor toata viata ei si, mai ales, ca a fost ministru al Invatamantului de atatea ori. Pana sa fie ministrul Invatamantului, aceasta femeie a avut de-a face cu elevi.

Sunt sanse mari ca aceasta fata sa fie moarta in chinuri, iar acum sa o corijezi ca de la catedra pe Alexandra, e ca si cum ea ar fi facut un gest needucat, o greseala. Biata fata nu avea cu ce sa se duca. Astea sunt conditiile de transport in zona acolo. Nu s-a suit in masina pentru ca n-a avut cine sa-i spuna acasa sa nu se suie in masina sau pentru ca ii placea ei in mod deosebit sa urce alaturi de necunoscuti.

Denota neomenie aceasta fraza a lui Andronescu, ce o face incompatibila cu meseria de dascal, nu mai vorbim de cea de ministru al Educatiei”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

 

755 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail