Fundatia Robert Bosch Junior ofera 1 milion de euro pentru un proiect de cercetare ce ofera solutii sustenabile in privinta exploatarii resurselor naturale

Fundatia Robert Bosch Junior anunta ca pregateste un premiu de pana la un milion de euro unui tanar cercetator talentat, afliat unei facultati germane,  care va intocmi un proiect de cercetare excelent referitor la exploatarea sustenabila a resurselor naturale.

Redam mai jos traducerea in limba romana a comunicatului emis pe site-ul companiei Bosch:

“Acordam pana la un milion de euro pentru un tanar cercetator remarcabil, cu sediul la o universitate sau un institut de cercetare german, care doreste sa gaseasca noi abordari pentru a clarifica si oferi solutii la provocările globale in ceea ce priveste utilizarea sustenabila a resurselor naturale.

Cercetarea ar trebui sa se concentreze asupra tarilor in curs de dezvoltare si asupra tarilor emergente. Ne asteptam ca rezultatele cercetarii sa contribuie la realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Sustenabila (SDG) formulate de Natiunile Unite. Procesul de selectie se va desfasura printr-o procedura in doua etape, sustinuta de consiliul nostru international consultativ <<Cercetare pentru sustenabilitate>>.

Cea mai apropiata data posibila pentru preluarea pozitiei este 1 aprilie 2020.

Data de inchidere a procesului de înscriere este 13 mai 2019.”

814 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail