Articol

Vrei sa montezi pardoseli PVC? Iata cele mai importante criterii de bifat!

Fie ca vorbim de pardoselile de tip interior, fie ca ne referim la cele exterioare, ele indeplinesc o functie esentiala, atat in domeniul rezidential, cat si in cel industrial. Ca suprafata sa fie circulabila, durabila si usor de intretinut pe termen lung, exista cateva criterii pe care trebuie sa le bifezi din start, atunci cand instalezi pardoseli PVC.

Standardele inalte de calitate pot fi obtinute cu usurinta, atunci cand beneficiezi de o echipa de executie cu expertiza calificata, echipamente si materiale de top, dar si de o foarte buna documentare inainte de a incepe lucrarile. Te invitam sa parcurgi un scurt ghid din domeniul pardoselilor.

Ce calitati trebuie sa bifeze toate tipurile de pardoseala?

Dincolo de aspectul estetic, care este – desigur – deosebit de important, exista anumite functii pe care orice tip de pardoseala PVC trebuie sa le bifeze cu succes. Aceste criterii devin, astfel, un bun indicator pentru a masura succesul sau, dimpotriva, esecul lucrarilor de instalare a pardoselii. Cele mai importante:

  • rezistenta la uzura si la traficul intens;
  • capacitatea de izolare termica, dar si de izolare fonica;
  • impermeabilitatea (nu doar la apa, ci si la vapori);
  • timpul de intrebuintare, durata de viata in conditii de utilizare normala;
  • elasticitatea;
  • proprietatile de tip antiderapant.

Pardoselile PVC sau pardoselile vinilice: avantaje

Unul dintre principalele beneficii pe care le ofera pardoselile de tip PVC este cel al confortului sporit. Si din punct de vedere termic sau fonic, nu doar la nivel de intrebuintare si ingrijire zilnica, acest tip de pardoseala ofera avantaje multiple. Pe langa senzatia placuta la pasire, oferita de rolele sau placile din policlorura de vinil, capacitatea de absobtie a zgomotelor si a socurilor mecanice este un plus. Mai mult decat atat, proprietatile de tip antibacterian si durata mare de intrebuintare, pe langa usurinta in ingrijire zilnica, sunt aspecte pozitive pe care aproape toti utilizatorii le aduc in atentie prin review-urile lor.

Solutia ideala pentru traficul intens, nu numai din punct de vedere estetic

Un tip de pardoseala nu doar aspectuoasa, ci si extrem de practica, este cea de tip PVC, iar rezistenta la murdarie si la abraziune este un bun indicator in acest sens. Disponibila intr-o gama foarte variata de culori, aceasta pardoseala se poate integra cu usurinta in orice decor si se preteaza atat pentru locuinte, cat si pentru spatii comerciale sau birouri. Cu toate ca pardoseala PVC este populara, in general, in randul cumparatorilor si se bucura de review-uri pozitive, experienta utilizatorului este strans influentata de material, executie si montaj. Din acest motiv, este foarte important sa urmaresti standardele de calitate.

Partenerul amenajarilor de succes si expertul in pardoseli PVC: unde il gasesti?

Cea mai mare provocare pentru un beneficiar al instalarilor de pardoseli PVC este identificarea unei echipe cu expertiza calificata recunoscuta pentru executie si montaj, care foloseste echipamente performante si materiale tehnologice de top. Standardele inalte in acest segment de piata ii sunt atribuite companiei Milucon.ro, apreciata ca fiind un bun partener al amenajarilor de succes, indiferent de tipul proiectelor care implica instalarea pardoselilor.

Milucon.ro are o indelungata traditie pe piata, iar expertiza si experienta dovedita aici  releva profesionalism si timp scurt de executie. Pentru orice tip de spatiu sau planuri de amenajare, daca iti doresti calitate, igiena, un aspect deosebit si un plus de culoare, poti apela cu incredere la serviciile Milucon.ro. Expertii iti stau la dispozitie, astfel ca ii poti contacta pentru detalii suplimentare.

Date de contact

Tel: 0728 116 018

E-mail: office@milucon.ro

658 views

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail